Kokenut sähköasentaja, Contio Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme etsii kokenutta (vähintään PR2 palkkaryhmään kuuluvaa) itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa Turun seudulla sijaitseviin kohteisiin. Töitä on tarjolla osaavalle tekijälle pitkäksi aikaa, ja vakinaistuminen asiakasyrityksen kirjoille mahdollista 6 kk työskentelyn jälkeen. Työkohteet ovat vaihtelevia, joten työ on liikkuvaa. Kohteissa on tarkoitus työskennellä itsenäisesti (esim. huoltokohteet ja keittiöiden sähköistykset), joten itsenäiseen työskentelyyn kykeneminen on välttämätöntä tehtävässä menestymiselle. Työaika on arkisin klo 7:00-15:30.

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy muutaman vuoden kokemus sähköasennuksista. Työtehtävissäsi suoriudut itsenäisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Omien työkalujen käytettävyys on iso plussa. B-ajokortti sekä kuvienlukutaito vaaditaan. Työkohteissa ollaan ajoittain asiakkaiden kanssa tekemisissä ja asiakasyrityksen edustajana sinulta odotetaan asiakaslähtöistä lähestymistapaa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään sähköalan TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Hyvällä tyypillä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (niklas.remmer@contiopalvelut.fi / aleksi.kayhko@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (9-10) 0407205545 / 0505880287. Hakuprosessista vastaavat Niklas Remmer & Aleksi Käyhkö.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0407205545 Sähköposti: niklas.remmer@contiopalvelut.fi Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kokenut-sahkoasentaja/ZjKAPO