Kaivinkoneenkuljettaja Raisioon, Contio Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme vakavaraiselle maanrakennusalan yritykselle ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Raisioon. Työt alkavat kesäkuun aikana. Työn alustava kesto on n. 6kk, jonka jälkeen hyvälle kuskille on tarjolla pidempiaikainen työsuhde. Työtä tehdään arkisin klo. 7:00-15:30. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Olet kartuttanut aiempaa kokemusta kaivinkoneen operoinnista erilaisilta maanrakennustyömailta. Erityisesti kokemus talonpohjien rakentamisesta kerros- ja rivitalotyömailla katsotaan eduksi. Sinulla on toimeen tarttuva asenne ja rutkasti oma-aloitteisuutta. Asiakaslähtöisyys tulee sinulta luonnostaan ja työskentelet työmaalla aina työturvallisuuden huomioon ottaen.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu muun muassa salaojien kaivuut, viemäriputkien kaivaminen sekä soran levittäminen ja muut talonpohjien rakentamiseen kuuluvat työvaiheet. Työt sijoittuvat uudiskohteisiin, joissa rakennetaan talojen pohjia. Kohteet ovat kerros- ja rivitalokohteita

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään 17€/h (INFRA-alan TES) mukaisen palkkauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (niklas.remmer@contiopalvelut.fi / aleksi.kayhko@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (9-10) 0407205545 / 0505880287. Hakuprosessista vastaavat Niklas Remmer & Aleksi Käyhkö.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 040 720 5545 Sähköposti: niklas.remmer@contiopalvelut.fi Sijainti: Käsityöläiskatu 5b
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kaivinkoneenkuljettaja-raisioon/DoBbXj