Piirivartija, Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Moro,

Etsimme asiakasyrityksellemme piirivartijaa Pirkanmaan alueelle. Piirivartijana vastaat asiakkaiden turvallisuudesta ja omaisuuden suojelusta. Työtehtäviisi kuuluu mm. kiinteistöjen ja alueiden vartiointi, hälytystehtävät sekä asiakaspalvelu. Töitä on normaalisti noin 2 päivää viikossa ja työpäivän pituus 14 tuntia. Eli normaalit viikotunnit on noin 28h/vko. Kesäaikaan vuoroja voi olla kuitenkin enemmän. Työt ovat ilta- ja yötyötä. Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:
- Voimassa olevaa vartijakorttia
- Ajokortti (B)
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Sujuvaa suomenkielen taitoa
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle:
- Kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksen mukaan
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- Kattava perehdytys tehtävään ja mahdollisuuden kehittyä turvallisuusalalla

Jos olet kiinnostunut tehtävästä ja haluat kuulla lisää, olethan minuun pikimmiten yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Yhteydenotot: Antti Uusi-Oukari, p. 050 331 2296, antti.uusi-oukari@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy - Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaanjoustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme:
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://lokki.likeit.fi/apply/15199290