Sosiaalialan ohjaaja, Tulevaan Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosiaaliohjaaja Vantaa-Kerava Hyvinvointialueelle - Lastensuojelun ja perhesosiaalityön avopalvelut
Tulevaan sosiaalipalvelut

Haluatko työskennellä itsenäisesti ja suunnitella omat työvuorosi? Haluatko saada peruspalkkaa 2860 - 3266e / kk (G 26) ja kokoaikaisena mahdollisuuden kattaviin tulosbonuksiin?

Jos vastaus on kyllä ja olet sosionomi, sairaanhoitaja, kuntoutuksen ohjaaja tai toimintaterapeutti, ota yhteyttä ja tule mukaan tekemään Suomen parhaita sosiaalityön avopalveluja Vantaa-Kerava hyvinvointialueelle. Pääset aitiopaikalle vuoden alussa käynnistyneeseen tiimiin rakentamaan yhdessä työkäytäntöjä palveluvastaavan sekä huipputyökavereiden kanssa.

Meillä sinuun luotetaan ja saat vaikuttaa työhösi. Työ on itsenäistä, mutta esihenkilön ja työkavereiden tuki on aina tarjolla. Toimistomme sijaitsee Koivukylän juna-aseman läheisyydessä osoitteessa Hakokuja 1 - toimistolla pääset tapaamaan työkavereita ja sitä voi käyttää myös asiakastyössä. Tulevaan sosiaalipalveluilla on lisäksi Helsingin Malminkartanossa sijaitseva nuorisotila sekä Pakilassa sijaitseva toimintakeskus, jossa on mm. seinäkiipeilyseinät, koripallo / sählykenttä sekä n. 500m2 toiminnallista tilaa asiakastyöhön ja yhteiseen tekemiseen. Tiloissa järjestetään myös monipuolista ryhmätoimintaa, johon voit osallistua yhdessä muiden työkavereiden ja asiakkaidesi kanssa.

Teet töitä uudessa Vantaan perhesosiaalityön ja lastensuojelun avopalvelutiimissä. Pääsääntöisesti työhösi kuuluu perhetyötä, tehostettua perhetyötä, ammatillista tukihenkilötyötä ja nuoren lähiympäristöön vietävää tukea. Tuotamme Vantaalla lisäksi neuropsykiatrista valmennusta, terapiapalveluja sekä aikuispuolen asumisen tukityötä.

Työsuhteesi voi olla koko- tai osa-aikainen ja voit työskennellä myös tuntityöntekijänä. Työtä on pääsääntöisesti arkisin klo 12 ja 20 välillä, mahdollisesti myös säännöllisempää ilta- ja satunnaista viikonlopputyötä, joista voimme sopia erikseen. Mahdollisuuksien mukaan voimme järjestää työviikkoihin myös aamupäiviin sijoittuvaa työtä aikuispalveluissa.

Laita hakemus ja CV (jos sinulla on sellainen valmiina) osoitteeseen rekrytointi@tulevaan.fi.

Tarkista sitä ennen, että nämä täyttyvät:
- Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto (tai aiempi opistotason tutkinto)
- Olet rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin/ JulkiSuosikkiin
- Sinulla on kokemusta sosiaalialan työtehtävistä
- Pystyt tekemään itsenäistä työtä ja suunnittelemaan oman työsi
- Sinulla on ajokortti - oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi
- Näiden lisäksi on hienoa, jos sinulla on osaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä nepsy-asiakkaiden kanssa työskentelystä. Erityisosaamisen sekä monipuolisen kielitaidon huomioimme palkkauksessa.

Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus ja palkkaluokka on vähintään G 26. Kokoaikaisille työntekijöille tarjoamme kannustavan bonusjärjestelmän sekä liikunta- kulttuuri- ja lounasedut ja työterveyshuollon.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + ansioluettelo osoitteeseen rekrytointi@tulevaan.fi 30.6.2024 mennessä otsikolla 'Hakemus, Vantaa'. Ei kannata kuitenkaan aikailla - valitsemme sopivan työntekijän heti sen löydyttyä ja toteutamme työhaastatteluja portaittain tammikuun aikana.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Voit halutessasi soittaa ja kysyä lisää tehtävästä: Minja Toivakka / Palveluvastaava puh. 045 78358902.

Tulevaan
- Yhdessä hyvään elämään-
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekrytointi@tulevaan.fi