Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Ylöjärvi, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosiaalityöntekijä, tule keskustelemaan kanssamme työtehtävistä, työkulttuuristamme tai muista sinua kiinnostavista kysymyksistä ja asioista tähän tehtävään liittyen. Läntisen alueen johtavat sosiaalityöntekijät ja palvelupäällikkö tapaavat sinut mielellään iltapäiväkahvitilaisuudessa Teamsissa ma 10.6. klo 15-16. Linkin kokoukseen saat pyytämällä sen sähköpostitse yhteystiedoissa mainituilta henkilöiltä. Voit myös käydä tutustumassa tiimiin toimintaan sopimalla siitä johtavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Lastensuojelun sosiaalityö on monipuolinen ja haastava tehtävä, jossa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. Kehitämme lastensuojelussa jatkuvasti systeemistä työotetta sekä perheen aikuisten asioissa tehtävää työtä. Ylöjärvellä toimii lastensuojelun perheiden aikuisten tukena oma avopsykiatrinen perheintensiiviyksikkö.

Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen sekä suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö avo- ja sijaishuollossa. Tehtävänkuvaan kuuluu päätöksenteko asiakkaiden palveluista (avohuollon palvelut ja sijaishuollon palvelut) sekä päätösten toimeenpanon seuranta. Tässä tehtävässä tarvitset kykyä kohdata ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa. Roolissasi korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tukena työssäsi on ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluu sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia, sosiaaliohjaaja ja perheterapeutti. Tukenasi on myös esihenkilö ja kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä. Käytössämme on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus, jotka helpottavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena. Kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävä on määräaikainen alkaen mahdollisimman pian ja päättyen 25.10.2024. Työaika on 37,75 tuntia/viikko, päivätyö ja koeaika on enintään puolet palvelussuhteen pituudesta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tule meille kollegaksi ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta!

Hakuaikaa on jatkettu kahdella viikolla 14. - 30.6.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2023-24/fi_FI