Hammashoitajan sijaisuus, Kemijärvi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 22.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko aina halunnut nauttia Lapin kauniista luonnosta ja kokea revontulten loisteen? Kemijärvi on noin 7000 asukkaan kaupunki keskellä Itä-Lappia. Täällä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja monipuoliseen harrastamiseen. Suoralla junayhteydellä pääset sujuvasti Helsinkiin ja takaisin. Suomu- ja Pyhätunturi sijaitsevat molemmat reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kemijärveltä, joten voit hyvin rakentaa elämäsi vaikka tunturin juurelle.

Lapin hyvinvointialueen Suun terveydenhuollon vastuuyksikössä on haettavana määräaikainen hammashoitajan sijaisuus ajalle 12.8.-31.12.2024 Kemijärven yksikköön. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua ensi vuoden puolelle.

Kemijärven yksikkö on viiden hammaslääkärin, viiden hammashoitajan ja yhden suuhygienistin toimipiste Itäisen Lapin palvelualueella. Hoitolassamme on kuusi ajanmukaisesti varustettua hoitohuonetta, joista yksi on suuhygienistin käytössä. Käytössämme on Winhit-potilastietojärjestelmä ja Romexis-kuvantamisohjelma.

Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen hammashoitajan työnkuva terveyskeskusympäristössä. Hoidamme kaikenikäisiä vauvasta vaariin. Arvostamme työkokemusta ja hammashoitajan tehtäväalueen laajaa hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hammaslääkärin työparina työskentelyn lisäksi työnkuvaan kuuluu toimistotyötä ja ajanvarausta, välinehuoltoa, huolehtimista vastaanoton toimintavalmiudesta sekä hygienian ja aseptiikan toteutumisesta. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä työyhteisön ja esimiehen tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen suun hoitotyöhön. Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta, sekä joustavuutta ja halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot SOTE-sopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on yhden (1) kuukauden koeaika.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 22.7.2024 klo 15:00 mennessä!

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610552/fi_FI