Ohjaamovalmentaja, Kouvolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule Ohjaamoon kehittämään ja toteuttamaan uutta palvelua. Haemme Kouvolan kaupungin Ohjaamoon ohjaamovalmentajaa vahvistamaan nuorten koulutukseen ohjausta ja tukea ammatinvalintaan, hyvinvointiin ja työllistymiseen.

Ohjaamovalmentaja osallistuu Ohjaamossa monialaiseen verkostoyhteistyöhön ja palveluihin ohjaamiseen sekä asiakkaiden yksilö- ja ryhmävalmennuksiin. Tehtäviin kuuluu myös nuorten koulutukseen ohjausta tukevien ryhmätoimintojen sekä tapahtumien suunnittelu ja toteutus yksin ja yhdessä verkoston kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kuten sosionomi, sosiaalityöntekijä, erityisopettaja, opinto-ohjaaja tai psykologi. Eduksi katsotaan kokemus yksilötyöstä ja monialaisesta verkostotyöstä, nepsy-osaaminen sekä markkinointihenkisyys.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/02 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2025 loppuun saakka. Optio jatkosta vuoden 2026 loppuun saakka rahoituksen jatkuessa.

Haastattelut pidetään 4.7.24.

www.nuortenkouvola.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-50-92-24/fi_FI