Hammashoitajan tai suuhygienistin sijaisuus, Suu-, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Suu- ja leukasairauksien poliklinikalle hammashoitajaa tai suuhygienistiä määräaikaiseen tehtävään ajalle 5.8-31.12.24.

Keitä me olemme?

Suu- ja leukasairauksien poliklinikka vastaa eri hammaslääketieteen erikoisalojen, suun ja leukojen alueen sairauksien ja vammojen erikoissairaanhoitoa vaativasta hoidosta. Tehtäviin kuuluu muun muassa suu- ja leukasairauksien akuuttihoito, medisiinisten riskipotilaiden hammashoito, suun- ja leukojen alueen kehityshäiriöiden hoito, vaikeiden suu-, leuka- ja kasvovammojen hoito ja suusyöpäpotilaiden hoito ja kuntoutus.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Tehtävässä pääasiallinen työ on toimia hammashoitajana tai suuhygienistinä Kuopion yliopistollisen sairaalan Suu- ja leukasairauksien poliklinikalla. Tarpeen mukaan tehtäviin kuuluu myös työskentely suu- ja leukasairauksien klinikkaan kuuluvassa Suu- ja leukasairauksien opetusyksikössä.

Suu-ja leukasairauksien poliklinikalla hammashoitajat ja suuhygienisti työskentelevät erikoishammaslääkärin työparina. Suuhygienisti työskentelee lisäksi osan viikosta itsenäisesti omalla suuhygienistin vastaanotolla. Motivoituneelle henkilölle työ tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä klinikassa, jossa yhdistyy suu- ja leukasairauksien erikoissairaanhoito ja perusterveydenhuolto sekä korkeatasoinen hammaslääketieteen opetus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on hammashoitajalla 2556,75 €/kk ja suuhygienistillä 2914,70 €/kk.

Olisiko tämä työ sinua varten?

Tehtävän kelpoisuusehtona on hammashoitajan tai suun terveydenhoitoon suuntautuneen lähihoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä tai suuhygienistin tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna suuhygienistinä.

Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä suunnittelu-, organisointi- ja yhteistyökykyä. Lisäksi arvostamme muutosmyönteisyyttä sekä intoa oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana soveltuvan henkilön löydyttyä ja täytettäessä käytetään koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tule ja viihdy KYSissä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610511/fi_FI