Työnjohtaja Välikosken Tilalle, Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vilppulassa, Pohjois-Pirkanmaalla sijaitsee Välikosken Tila, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1580. Näiden vuosisatojen aikana maatilamme on säilynyt saman suvun hallussa ja kehittynyt moderniksi ja monipuoliseksi maatalousyritykseksi. Nykyään tilamme keskeiset toiminnot ovat broilerituotanto, kasvinviljely, metsätalous ja maatalouskonekauppa. Tutustu meihin lisää: www.valikoski.fi

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta ja osaavaa työnjohtajaa. Tehtävässä toimit monipuolisesti yrittäjäpariskunnan oikeana kätenä maa- ja metsätaloudessa sekä broilerituotannossa.

Tarvitset tehtävään vähintään agrologin (AMK) tasoista maatalousalan koulutusta tai muutoin käytännössä osoitettua alan osaamista. Vuosien aikana hankittu vankka ammattitaito on välttämätöntä tehtävässä onnistumiseksi sekä nykyaikaisten työkoneiden ja tuotannon automaation tulee olla sinulle arkipäivää. Sinulla tulee olla myös kokemusta esihenkilötehtävistä sekä hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot.

Työnjohtajana toimit linkkinä yrittäjäpariskunnan ja työntekijöiden välillä. Vastuullasi on tuotannon raportointi, seuranta ja tavoitteiden asettaminen. Ohjaat ja johdat työyhteisöä arjen askareissa ja voit tarpeen mukaan hypätä itsekin tuuraajaksi. Työhösi kuuluu siis myös konkreettinen osallistuminen kaikkiin maatalouden työtehtäviin peltoviljelystä broilerituotantoon. Jos sinulta löytyy metsätalouden osaamista, voit osallistua työnjohdollisiin tehtäviin myös sen osalta.

Keskisuurella maatilallamme työskentelee ympärivuotisesti 5-10 osaavaa henkilöä. Työskentelemme tiiviisti yhdessä kaikki toimintamme tapahtuu samassa pihapiirissä. Käytössämme ovat alan uusimmat teknologiat, ja käytämme työssä suomen kieltä. Meillä pääset työskentelemään nuorten yrittäjien ja työyhteisön kanssa modernissa työskentely-ympäristössä sekä näet oman työsi jäljen.

Osaamisesi ja kokemuksesi näkyy palkassasi. Työajat ovat joustavat ja sinulla on mahdollisuus myös tulospalkkaukseen. Odotamme sinun asuvan paikkakunnalla, sekä valmiutta päivystää ja työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos tulet kauempaa, niin tiedoksi, että lähistöltä löytyy kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, ja voimme myös auttaa sopivan asunnon etsimisessä. Tehtävässä voit aloittaa elokuun alkupuolella.

Jos olet elämää kokenut esihenkilö sekä sinulla on innostusta ja luontaista halukkuutta kehittyä maatalousalan tehtävissä, tämä työ voi olla sinulle. Tavoitteenamme on löytää vastuullinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka toimii yhdyshenkilönä mahdollistaen tilamme työntekijöiden sujuvan työskentelyn.

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja viimeistään 14.7.2024 alla olevan linkin kautta. Jos tehtävästä jäi jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Töitä Suomesta Oy:n Riikkaan (riikka.koskinen@toitasuomesta.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4595801-valikosken-tila-tyonjohtaja