Rakennustöiden valvoja, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Palkkaus: 3203,59€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt rakennustöiden valvojaa kunnossapitotöiden valvontaan Tilapalveluihin 1.9.2024 alkavaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tilapalveluissa pääset osaksi ammattimaista, uudistuvaa kiinteistöalan organisaatiota, jossa hankkeet toteutetaan tiiminä, etkä jää missään vaiheessa asioiden kanssa yksin. Tukenasi on laaja verkosto eri alojen asiantuntijoita, ja meillä Tilapalveluilla on erittäin hyvä työilmapiiri, jossa tuetaan ja autetaan aina tarvittaessa.

Rakennustöiden valvojana tehtäviisi kuuluu mm.- varmistaa, että työt tehdään sopimusasiakirjojen mukaisesti
- valvoa kunnossapitotöiden laatua, suunnitelmien mukaista toteuttamista, aikataulua ja kustannuksia
- tilata kunnossapitotöitä
- selvittää tulevien kunnossapitotöiden kustannuksia.

Voit toimia tehtävissä joustavasti monipaikkaisesti tai etänä, ja saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot, joilla pystyt työskentelemään tehokkaasti haluamallasi tavalla. Saat siis muokata itsellesi omannäköistä arkea.

Hämeenlinnan kaupungilla henkilöstö on meille arvokkain voimavara, johon satsaamme, ja josta haluamme pitää hyvää huolta.

Tarjoamme sinulle- Joustavat työskentelymahdollisuudet jotka tukevat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista
- Liukuvan työajan
- Mukavat ja osaavat työkaverit
- Merkityksellisen työn ja vaikuttamismahdollisuudet
- Mahdollistavan johtamisen oman urasi tueksi
- Liikunta- ja kulttuuriedun / hyvinvointisaldon
- Laajat henkilöstölle suunnatut muut hyvinvointi- ja liikuntapalvelut ja -edut
- Tehtäväkohtaisen palkan 3203,59€/kk

Kiinnostuitko?Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.6.2024 klo 23:59 mennessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä kiinteistöpalvelupäällikkö Taru Gröhniin sähköpostitse: taru.grohn@hameenlinna.fi

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava soveltuva opistotasoinen tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää käytännön työtapojen tuntemista ja yhteistyökykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa, tuntemusta rakentamisen laatuun vaikuttavista tekijöistä sekä hyvää tietämystä sisäilmaongelmiin vaikuttavista tekijöistä ja niiden korjaustavoista.Lisäksi tehtävässä menestyminen vaatii aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttämiseen. Katsomme eduksi huoltokirjajärjestelmien tuntemuksen ja käyttökokemuksen sekä hyvät tietotekniset taidot (Word, excel, Teams jne.).Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 14.6.-28.6.2024. Hakuaika päättyy 28.6.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-kaupunkirakenne.jobilla.com/bjmks-rakennust%C3%B6iden-valvoja?locale=fi-FI