Jauhemaalari Helsinkiin, Duolog Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme tarkkaa ja osaavaa jauhemaalaria päivävuoroon Pohjois-Helsinkiin. Työ koostuu erilaisten metallipintojen jauhemaalauksista. Kaikki maalattavat tuotteet ovat pääosin käsin kannettavissa alle 50kg tuotteita.

Olet vastuussa siitä, että työnjälki täyttää korkeat laatuvaatimukset. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä lopputuloksen on oltava moitteeton. Työpäiväsi sijoittuvat tällä hetkellä pääasiassa arkeen klo 7-15, mutta syksyllä työ voi muuttua 2-vuorotyöksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan kattavalla perehdytyksellä.

Työsuhde on kokoaikainen 37,5h/vko ja toistaiseksi voimassaoleva ja työllistyt suoraan asiakkaan työntekijäksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta jauhemaalauksesta, hyvää työmoraalia ja sitoutumista laadukkaaseen työnjälkeen. Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä noudattaa tarkasti työohjeita. Arvostamme sujuvaa suomen kielen taitoa. Kommunikointitaitoinen, huolellinen ja ahkera työntekijä pärjää tässä työssä.

Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Jos tämä työpaikka kiinnostaa, älä aikaile vaan laita hakemusta tulemaan, koska käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu meille. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta.

Toimimme asiakkaan rekrytointikumppanina, ja meiltä saa lisätietoja tehtävästä.

#maalaamo #pintakäsittelijä #maalari #jauhemaalari #markamaalari #maalaustyontekija
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.duolog.fi/jobs/4610950-jauhemaalari-helsinkiin