Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kangasalan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kangasalalla palkitseva ja kannustava työilmapiiri ovat työssä viihtymisen ja onnistumisen kulmakiviä. Hyvä työilmapiiri säteilee hyvää koko kaupunkiin. Meillä Kangasalla arvostetaan oman osaamisen ja työyhteisön kehittämistä, joten kaupunki tarjoaa paljon koulutusmahdollisuuksia. Meillä saa kokeilla, onnistua ja erehtyä. Kaikista kokeiluista opimme uutta. Me tuemme ja kannustamme sinua pitämään huolta itsestäsi niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Palvelussuhteen pituudesta riippuen meillä on käytössä työhyvinvoinnin tukemiseksi uintietuus Kangasalan uimahallissa, hyvinvointi- ja työmatkaetuus (Epassi), työsuhdepolkupyöräetuus sekä hyvät ennaltaehkäisevät työterveyshuoltopalvelut.

Kangasalan kaupungissa on 15 päiväkotia ja 4 esiopetusyksikköä. Luomme varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa mahdollisimman hyvän perustan lasten elinikäiselle oppimiselle turvallisissa ja kehittyvissä, oppimista edistävissä ympäristöissä. Meillä on erikokoisia ja erilaisia työyhteisöjä, joissa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Tule mukaan edistämään lasten kasvua, kehitystä ja oppimista sekä hyvinvointia kanssamme.

Huutijärven esiopetuksella on avoin määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä 05.08.2024 - 13.04.2025. Huutijärven esiopetuksella on 2 ryhmää, toinen puhdas eskariryhmä, toisessa sekä viskareita että eskareita. Esiopetuksen tilat ovat Huutijärven koulun katon alla omassa siivessä.

Tarjoamme työn tekemisen tueksi erilaisia ammatillisia työryhmiä ja meillä on hyvät mahdollisuudet edistää osaamista ja ammattitaitoa koulutusten kautta ja päästä keskustelemaan työstä esim. mentorointiryhmissä samaa työtä tekevien kanssa. Mikäli muutat Kangasalle kauempaa, autamme mielellämme vuokra-asunnon haussa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta työhön ja halua tehdä arvokasta työtä lasten parissa. Toivomme sinulta intoa ja sitoutumista varhaiskasvatustyöhön.

Kelpoisuusehtona on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, johon sisältyy tai jota on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen opinnoilla.

Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

KVTES:n mukainen tehtäväkohtainen palkka on 2416,54 euroa/kk

Haastattelut ovat 26.06. - 27.06.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KLA-02-123-24/fi_FI