Jr Full Stack -kehittäjä, Predisys Oy, Espoo, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko uraasi aloitteleva ja kehitysjanoinen ohjelmistokehittäjä? Etsimme asiakkaallemme Predisys Oy:lle Junior Full Stack-kehittäjää. Predisys on suomalainen ohjelmistoyritys, joka keskittyy edistyksellisten laadunhallintajärjestelmien ja analytiikkaratkaisujen kehittämiseen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa projekteissa ja kehittämään taitojasi innovatiivisessa ja kasvavassa ympäristössä. Mikäli haluat olla osa tiimiä, joka vie ohjelmistokehityksen seuraavalle tasolle, lue lisää alta ja jätä häkemuksesi pikimmiten, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävänkuvaus

Roolissa pääset alkuun mukaan projektiin starttaamaan tehtävillä, joiden myötä kerrytät osaamistasi sekä ymmärrystäsi yrityksestä ja sen teknologioista. Teet alkuun konfiguraatiota, opiskelet analytiikkaa sekä rakennat adaptereita käyttämällä C#-kieltä. Kun ymmärryksesi tuotteista ja prosesseista kasvaa, pääset osaksi tuotekehitystiimiä, jossa olet mukana uusien tuotteiden ja ominaisuuksien suunnittelussa ja kehityksessä. Tehtävän haastavuus räätälöidään taustasi mukaan.

Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisen yrityksen ja tuotteen parissa
- Toimistotilat kävelymatkan päässä Otaniemiestä, jossa 24/7 kuntosalipalvelut käytettävissäsi
- Mahdollisuuden päästä ottamaan Cloud-teknologiat haltuun
- Innovatiivisen ja dynaamisen työympäristön, jossa on mahdollisuus työskennellä uusimpien teknologioiden parissa ja päästä vaikuttavaan teollisuuden laadunhallinta- ja prosessinohjausratkaisuihin
- Kansainvälisen työympäristön
- Mahdollisuuden työskennellä etänä

Etsimme

- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
- Vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota ohjelmistokehitykseen
- Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi aikaisemman työ- ja/tai harjoittelukokemuksen ohjelmistokehityksen parissa. Voit avata tätä esimerkiksi hakemuskirjeen muodossa.

Käytössä olevat teknologiat: .Net, ASP.Net Core, C#, Angular/React, JavaScript, TypeScript, MS SqlServer, MS Azure, MS Azure DevOps. Mikäli sinulla on näistä jo kokemusta, kuulemme siitä myös mielellämme.

Työntekijänä olet

- Erinomaiset ongelmanratkaisutaidot omaava
- Kykeneväinen työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin
- Proaktiivinen ja oppimishaluinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Emmi Lindfors tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn10@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15105322

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Predisys Oy

Predisys Oy on innovatiivinen teknologiayritys, joka on erikoistunut laadunhallinnan ja analytiikan ohjelmistoratkaisuihin teollisuuden tarpeisiin. Vuodesta 1996 lähtien he ovat tarjonneet asiakkailleen edistyksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat tuotantoprosessien tehokkuutta ja laatua. Heidän toimintansa ytimessä ovat modernit teknologiat ja asiakaslähtöinen palvelu, joiden avulla he auttavat yrityksiä saavuttamaan parempia liiketoimintatuloksia. Predisysin ohjelmistot tukevat muun muassa datan keruuta, analysointia ja visualisointia reaaliaikaisesti, mahdollistaen nopean reagoinnin tuotannon haasteisiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/jr-full-stack-kehittaja-predisys-oy-espoo/UQGILB?i=0