Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, päiväkoti, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Palkkaus: 3139,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä sensitiivinen ja positiivisen pedagogiikan taitava varhaiskasvatuksen esiopettaja!

Tule meille töihin osaksi toinen toisiaan tukevaa työyhteisöä päiväkoti Vaahteraan.

Meillä on pitkästä aikaa haettavana vakinainen varhaiskasvatuksen opettajan paikka päiväkodissamme. Haemme innostunutta ja motivoitunutta varhaiskasvatuksen esiopettajaa työyhteisöömme. Työskentelet 13 lapsen esikouluryhmässä, ja työparinasi toimii varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Viereisessä ryhmässä työskentelee toinen esiopettaja ja esikoulutoimintaa suunnitellaan yhteisesti.

Yksikössämme panostamme kaikki yhdessä siihen, että toteutamme laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä, toinen toisiamme tukien ja kaikkien vahvuuksia vaalien. Vaahterassa meillä on hyvä yhteistyön henki, ja kasvattajat tuntevat koko talon lapset.

Päiväkoti Vaahtera sijaitsee Taka-Töölössä, Kivelän sairaalan idyllisellä sisäpihalla. Meillä on upea ja iso oma piha. Päiväkodin ympäristössä on lisäksi hyvät retkeilymahdollisuudet lähiympäristöön. Monet leikkipuistot, kirjastot, museot sekä tapahtumapaikat ovat kävelyetäisyyden päässä päiväkodista. Luonnonympäristö on lähietäisyydellä, ja retkeily onnistuu niin merellisessä Taivallahdessa kuin Seurasaaren kalliomaisemissa. Päiväkodissa retkeillään aktiivisesti käyttäen oppimisympäristönä koko kaupunkia.

Toiminnassamme painottuvat yhteisöllisyys sekä positiivisen pedagogiikan perusteet. Meillä jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti ja kunnioittavasti. Lapsen vahvuudet huomioidaan ja heitä kannustetaan. Vaahterassa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi osana iloista ja tekevää porukkaamme.

Työyhteisössämme yhteistyö on voimaa, joten et jää missään tilanteissa yksin. Jos olet innostunut ja empaattinen varhaiskasvattaja, olet etsimämme henkilö. Vaahterassa on vahva opettajien pedagoginen tiimi, ja SAK-aika toteutuu yksikössämme hyvin. Uudelle opettajalle tarjoamme kahden päivän perehdytyksen.

Olemme saaneet asiakaskyselystä erinomaiset tulokset ja myös työhyvinvointikyselyn (fiilarin) tulokset ovat yksikössämme alueen parhaimmistoa! Saamme perheiltä paljon positiivista palautetta toiminnastamme.

Tule toteuttamaan kanssamme vaikuttavaa varhaiskasvatusta!

Lämpimästi tervetuloa työhaastattelun! Haastattelut aloitetaan viikolla 26. Viimeiset haastattelut toteutetaan viikolla 31.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Esiopetuksesta vastaavan määräaikainen tehtävälisä on 72,89 euroa/kk.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Sinulta edellytetään myös kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-1055-24