Yliperämies, koululaiva Merikarhu, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee yliperämiestä koululaiva Merikarhulle määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan ja päättyen 30.11.2024.

Koululaiva Merikarhu toimii koulualuksena Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston opiskelijoille, sekä muille yhteistyöorganisaatioiden toimijoille. Aluksen kotipaikkana on Kotka ja alus operoi pääsääntöisesti Itäisellä Suomenlahdella. Työ on pääsääntöisesti oppilaanohjausta sekä opiskelijoiden kanssa työskentelyä. Yliperämiehen vastuualueena on vastata mm. aluksen kunnossapidosta, turvallisuusharjoituksista, navigoinnista sekä komentosiltalaitteistojen ylläpidosta.

Valittavalta edellytämme voimassa olevaa merikapteenin pätevyyskirjaa sekä voimassa olevaa basic safety training- lisäpätevyystodistusta, pelastusvene- ja lauttamieskoulutusta, GOC-kelpoisuustodistusta ja aluksen turvapäällikön lisäpätevyyttä (SSO). Edellytämme myös vahvaa kokemusta kansipäällystötehtävistä. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemusta opettamisesta sekä navigointilaitteiden ja alusjärjestelmien hyvää tuntemusta.

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä toimia niin nuorten kuin aikuisten kanssa sekä yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle.

Tarjoamme kehittämismyönteisen työympäristön, hyvät henkilöstöedut sekä monipuoliset osaamisen kehittämisen mahdollisuudet. Tarjoamme myös lakisääteisen työterveyspalvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut sekä tuemme työhyvinvoinnin ylläpitämistä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen muodossa.

Tehtävässä on 1,5 kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen valinnan vahvistamista hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan, joka täyttää merenkulkualalla vallitsevat terveysvaatimukset sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetuin lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta hr-palvelut@ekami.fi tai numerosta 044 751 2762 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/EKA-90-53-23/fi_FI