Kokki, Ok PeeÄssä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt
kokkeja Osuuskauppa PeeÄssän ravintoloihin ja liikennemyymälöihin

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle? Etsimme keittiöalan ammattilaisia ja innokkaita tulevaisuuden keittiötähtiä Osuuskauppa PeeÄssän ravintoloihin ja liikennemyymälöihin.

Kokin työhön kuuluvat kaikki keittiön perustehtävät ruokien esivalmistelusta ruoanlaittoon. Vaikka kokkina teet työtäsi pääasiassa keittiön puolella, niin toivomme sinun haluavan kohdata asiakkaita ja haluavan varmistavan asiakkaiden tyytyväisyyden kaikella tekemiselläsi. Jos olet oma-aloitteinen ja toimelias tiimipelaaja, ja intohimonasi on ruoanlaitto, saatat olla etsimämme henkilö. Alan koulutuksesta ja kokemuksesta on etua, mutta meillä on moni myös opiskellut kokiksi työnteon ohessa. Tarjoamme vakituisia osa-aikaisia työsuhteita, joissa on työtunteja tarjolla vähintään 90 h 3 viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Ravintoloitamme löytyy suurin kattaus Kuopiosta, jossa ravintolatarjontamme vaihtelee asiakkaiden ikisuosikeista täysin uniikkeihin omiin konsepteihimme. Kuopion satamassa asiakkaita palvelee kesäkaudella Wanha Satama ja Bona BBQ sekä sataman läheisyydessä sijaitsevan Original Sokos Hotel Puijonsarven ravintolat Utu, Ehta ja Frans & Sophie. Kuopion keskustassa herkkusuita ilahduttavat Amarillo ja Sokoksen ravintolamaailman Rosso ja Leiketupa. Kuopion muut ravintolamaailmat löytyvät Prisman ja S-market ykkösrastin yhteydestä.

Varkauden ja Iisalmen Prismojen ravintolamaailmoissa asiakkaita palvelevat PizzaBuffat ja Presso-kahvilat. Tarjontaa näillä alueilla täydentävät Varkauden Rosso ja Iisalmen Original Sokos Hotel Koljonvirran yhteydessä toimiva Rosso. ABC liikennemyymälät palvelet liikkuvia asiakkaita Siilinjärvellä, Varkaudessa, Iisalmessa, Kiuruvedellä, Pyhäjärvellä ja Kuopion Pitkälahdessa.

Juuri nyt etsimme kokkeja Kuopion, Iisalmen ja Varkauden ravintolamaailmoihin.

Miksi liittyä PeeÄssän heimoon?

Tarjoamme:

- monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä toimeliaissa ja toisiaan tukevissa työtiimeissä

- mahdollisuuden oppia uutta ja kasvattaa osaamista

- loistavia kehittymis- ja uramahdollisuuksia

- lisätyömahdollisuuksia kaikissa PeeÄssän toimipaikoissa

- MaRaVa TESin mukaisen palkkauksen lisäksi mahdollisuuden tulospalkkaan

- S-ryhmän Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut sekä PeeÄssän henkilöstöedut

- peeässäläisenä pääset nauttimaan S-ryhmän huikeiden etujen lisäksi esimerkiksi kattavista työterveyspalveluista, liikunnan ja hyvinvoinnin Epassi-eduista sekä vuosittaisesta työjalkine-edusta!

Mikäli innostuit tästä mahdollisuudesta, niin nyt kannattaa toimia!

Hakeminen:

Kyseessä on jatkuva avoin haku, jonka kautta lähdetään tarkastelemaan hakemuksia silloin, kun johonkin ravintolaamme aukeaa kokin paikka. Tämä on ensisijainen kanavamme rekrytoida kokkeja, joten mikäli kokin työt meillä kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti jättää hakemus! Hakemukset tässä rekrytoinnissa ovat voimassa 2 kuukauden ajan.

Lisätietoja:

Lisätietoja rekrytoinnista voit kysyä rekry.peeassa@sok.fi.

Osuuskauppa PeeÄssä on yli 128 000 asiakasomistajan omistama palvelualan yritys Pohjois-Savossa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille sekä kehittää jäseniemme ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Henkilöstöä meillä on yli 2 000 ja olemme mukana lähes jokaisen pohjoissavolaisen elämässä. Toimimme arvojemme #tunteella #toimeliaasti #ylpeästi ja #yhdessä mukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Kokkeja-Osuuskauppa-Peessn-ravintoloihin-ja-liikennemyymlihin_R-28305-1