Sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityö, Espoo, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tiimissämme työskentelee vakituisesti kuusi sosiaalityöntekijää, seitsemän sosiaaliohjaajaa, kolme etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme Espoon aikuissosiaalityössä?

Asiakkaan asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä vastaat omien asiakkaidesi asiakasprosessien kokonaisuudesta. Sosiaalityöntekijän pääasiallisiin tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointityöskentely, suunnitelmallinen asiakastyö, tilapäisen asumisen ja tuetun asumisen arviointityöskentely ja ohjausprosessista vastaaminen verkostotyönä ja siihen liittyvä päätöksenteko sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen myöntäminen. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu myös monialainen yhteistyö erilaisissa verkostoissa.

Mitä toivomme hakijalta?

Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja harkintaan sekä kykyä omaksua työhön liittyvää lainsäädäntöä. Toivomme uudelta työkaveriltamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä innostusta oppia uutta. Arvostamme hyviä dokumentointitaitoja, asiakaslähtöistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä halua sekä näkemystä kehittää aikuissosiaalityötä kanssamme.
Tiimissämme on avoin keskusteleva ja toisiamme kunnioittava työilmapiiri. Työskentelemme tiiminä tavoitteellisesti ja pyrimme tukemaan toisiamme ammatillisesti.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Viihtyisä ja moderni monitilatoimistomme sijaistee hyvien liikenneyhteyksien päässä Perkkaalla kävelymatkan päässä kauppakeskus Sellosta. Olemme toimistona monialainen noin 100 henkilön asiantuntijaorganisaatio, jota pyrimme yhdessä kehittämään jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Työpaikan nimi ja osoite: Komentajankatu 5 C, Espoo
Työaika: 37 h 45 min / viikko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävään valita tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. (Laki sosiaalihuollon ammattihenkiöistä 12 §)

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Toivomme uudelta työkaveriltamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä innostusta oppia uutta. Arvostamme hyviä dokumentointitaitoja, asiakaslähtöistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä halua sekä näkemystä kehittää aikuissosiaalityötä kanssamme. Effica-asiakastietojärjestelmän tuntemus sekä Espoon palvelujärjestelmän tuntemus katsotaan hakijan eduksi rekrytoinnissa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-329-24/fi_FI