Projektipäällikkö / Kaupunkikulttuuriyksikkö, Tampereen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 22.7.2024
  • Palkkaus: 3483,90€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yksikkömme tuottamia palveluja ovat muun muassa ikäihmisille ja maahanmuuttajille suunnatut toiminnot, kirjastojen tapahtumatoiminta, lastenkulttuuripalvelut sekä festivaalit. Kaupunkikulttuuriyksikön ylläpitämiä kulttuuritaloja ovat Kulttuuritalo Laikku, Haiharan taidekeskus sekä Lastenkulttuurikeskus Rulla. Toimistomme sijaitsee Kulttuuritalo Laikussa kaupungin keskustassa.

Etsimme projektipäällikköä määräaikaiseen tehtävään ajalle 7.8.2024-30.6.2026 alueellisen kulttuurityön mallin kehittämiseen.

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on johtaa Asuinalueiden kulttuurityön toimintamallin kehittämishanketta. Hankkeessa kehität kulttuurin palveluryhmälle kaupunginosien kulttuuritoiminnan mallin osana kaupunkitasoista Hyvinvoinnin kehitysohjelmaa. Vastaat projektille asetettujen tavoitteiden toteutumisesta ja konkreettisesta toteuttamisesta, talouden toteutumisesta sekä projektin raportoinnista projektisuunnitelman ja kaupungin projektiohjeistuksen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva kokemus projektien tai muutosprosessien johtamisesta sekä kulttuurialasta.

Eduksi katsomme kokemuksen vaativasta kehittämistyöstä sekä palvelumuotoilumenetelmien ja talouden hallinta osaamisen. Myös kokemus kulttuurituotannosta katsotaan eduksi.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3483,90 €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Se tarkoittaa, että rekrytoija ei näe Kuntarekryyn tallentamiasi henkilöön viittaavia tietoja, kuten nimi, ikä, sukupuoli, äidinkieli ja valokuva. Vältäthän tuomasta näitä tietoja esille hakulomakkeella ja hakemustekstissäsi.

Täytä tehtävän kannalta oleelliset koulutus- ja työkokemustiedot sekä vapaamuotoinen hakemusteksti Kuntarekryn lomakkeelle, jotta rekrytoija näkee ne. Hakemuksen liitteet (esim. tutkintotodistukset ja CV) näkyvät rekrytoijalle vasta sen jälkeen, kun haastatteluun kutsuttavat on valittu.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.-22.7. kulttuuripalvelupäällikkö Marianna Lehtinen, puh. 040 801 6868, marianna.lehtinen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 22.7.2024.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-01-630-24/fi_FI