NORIAN Accounting: Chief Accountant, aTalent Recruiting
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Hiilikatu 3, 00180 Helsinki tai Ylistönmäentie 31, 40500 Jyväskylä / etätyö
Haku-DL: 23.6.2024

NORIAN Accounting etsii nyt pääkirjanpitäjää kasvunsa tueksi! NORIAN yhdistää taloushallintopalveluita ja ohjelmistorobotiikkaa Suomen markkinoilla ainutlaatuisella tavalla. NORIANilla pääset työskentelemään osana Euroopan laajuista yhtiötä ja tekemään töitä aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

Pääkirjanpitäjänä liityt osaksi Norianin 5-10 hengen kirjanpitoyksikköä ja kollegoinasi toimivat alan parhaat ulkoisen laskentatoimen osaajat. Pääkirjanpitäjänä Norianilla pääset työskentelemään monipuolisten toimeksiantojen sekä kiinnostavien asiakkuuksien parissa. Saat vastuullesi kiinnostuksen kohteitasi ja kokemustasi vastaavan oman asiakasportfolion ja työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoa, neuvontaa, raportointia, tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Lisäksi pääset ohjeistamaan ja mentoroimaan muita samoissa asiakkuuksissa toimivia kirjanpitäjiä, kehittämään ja tehostamaan asiakkaiden kirjanpito- ja raportointiprosesseja sekä osallistumaan myös talon sisäisiin kehitysprojekteihin.

Toimintakulttuurimme perustuu vahvaan innovaatioon, kansainväliseen tiimityöhön ja asiakaslähtöisyyteen. Etsimältämme hakijalta toivommekin ratkaisukeskeisyyttä ja kehittymishalua sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi työympäristömme on nopeatempoinen, mutta tuottamiemme palveluiden laatu korkea. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin joustavuutta ja tehokkuutta, mutta myös tarkkuutta ja kykyä kantaa vastuuta. Tärkeintä meille on kuitenkin se, että olet oma itsesi ja lupaamme, että pääset hyödyntämään koko potentiaaliasi!

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen tehtävä, jossa työllistyminen tapahtuu suoraan NORIAN Accountingin palvelukseen. Toimistomme ovat Helsingissä ja Jyväskylässä, mutta työt voit hoitaa halutessasi myös etänä. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisia toimeksiantoja ja työtehtäviä sekä kiinnostavat asiakkaat (esim. keskisuuret ja kansainväliset yritykset eri toimialoilta). Pääkirjanpidon lisäksi voit osallistua myös esimerkiksi järjestelmäprojekteihin, kouluttaa muita, etsiä automaatiokohteita tai tehdä vaikka konsultointityötä asiakkaille
- Ainutlaatuisen mahdollisuuden ammatillisen osaamisesi kehittämiseen. Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet sisäisten sertifiointiohjelmien ja ulkoisten palveluntarjoajien tuottamien koulutusalustojen avulla
- Mutkattoman, mukavan ja kansainvälisen organisaation sekä alan parhaat kollegat
- Mahdollisuuden edetä urallasi ja vaikuttaa työtehtäviisi. Mahdollisuuksia on monia, tulevaisuudessa voit esimerkiksi suuntautua Service Managerin, projektipäällikön tai erityisasiantuntijan työtehtäviin
- Etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, voit olla esimerkiksi merkonomi, tradenomi tai ekonomi
- Aikaisempaa kokemusta vastaavien tehtävien parista vähintään muutaman vuoden ajalta
- Tilinpäätöstaitoa, kokemusta rahoituslaskelmista sekä taloushallinnon järjestelmäosaamista
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus tilitoimistosta
- Erikoisosaaminen konsernilaskennasta, IFRS:stä, yhtiöhallinnosta tai veroasioista
- Järjestelmäosaaminen, esim. Microsoft Business Central, Finance & Operations, NAV ja / tai AX, Netvisor, Procountor, Xledger

Kiinnostuitko?

Hienoa, nyt me haluammekin kuulla sinusta! Lähetä siis ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.6.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/241313/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haethan tehtävään heti, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan teettämään työhöntulotarkastus, johon sisältyy huumausainetesti.

NORIAN Accountingista voit lukea lisää osoitteessa: https://norian.fi/meista/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://atalent.fi/open-position/norian-accounting-chief-accountant-241313