Terveydenhoitaja kouluterveydenhuoltoon, Raisio j, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelet ensisijaisesti Friisilän alakoulussa Raisiossa. Friisilän koulussa on yleisopetuksen lisäksi erityisluokkia sekä valmistavaa opetusta maahanmuuttajataustaisille lapsille. Ruskolla työskentelet Hiidenvainion ja Kirkonkylän alakouluissa.

Kouluterveydenhoitaja on osa koulun opiskeluhuoltoa ja terveydenhoitaja osallistuu sekä yksilölliseen, että yhteisölliseen opiskeluhuoltotyöhön. Terveydenhoitajan tehtävänä on oppilaan terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukeminen yhteistyössä perheen kanssa.

Terveydenhoitajana työskentelet osana monialaista työryhmää tiiviissä yhteistyössä koululääkärin, opiskeluhuollon kuraattorien ja psykologien sekä muiden toimijatahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle alkuvaiheen perehdytyksen ja työyhteisön ja esihenkilön tuen jatkossa, koulutusmahdollisuuksia sekä työnohjausta.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä yhteistyötaitoja lasten ja perheiden kanssa, monialaista tiimityöskentelyä sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Työ edellyttää työskentelyä itsenäisesti, hyvää organisointikykyä ja toimimista erilaisissa ympäristöissä oppilaitoksessa. Oman auton käyttö on eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-684-24/fi_FI