Suunnittelija Digitaalisen hyvinvoinnin ja turval, Pelastakaa Lapset ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 11.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lasten suojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset tekee töitä lapsen oikeuksien edistämiseksi yli 100 maassa joka ikinen päivä, yli 100 vuoden kokemuksella. Olemme ensimmäisten joukossa paikalla haastavimmissakin tilanteissa, siellä missä lasten eriarvoisuus on suurinta ja olosuhteet vaikeimmat. Jatkamme työtämme, kunnes meitä ei enää tarvita.

Kotimaan ohjelmatyössä työskentelemme muun muassa lapsen oikeuksien, osallisuuden ja varhaisen tuen sekä digihyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseksi, eriarvoisuuden ja lapsiköyhyyden vähentämiseksi sekä kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseksi. Kehittämistyö ja vaikuttaminen ovat tärkeitä elementtejä työssämme.

Haemme nyt Kotimaan ohjelmatyöhön, Digitaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden tiimiin, Kippari-hankkeeseen määräaikaiseen tehtävään

SUUNNITTELIJAA

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä järjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Tehtävän kuvaus:
 - Työskentelet digitaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa toimivassa Kippari-hankkeessa yhdessä työparin kanssa
- Osallistut digitaalista turvallisuutta ja hyvinvointia koskevan tiedon tuottamiseen muun muassa selvitysten muodossa
- Autat kouluille ja huoltajille suunnatun Huippula-palvelun viestinnässä ja kehittämisessä
- Autat vanhempia ja ammattilaisia tukemaan paremmin lasten digitaalista hyvinvointia ja turvallisuutta muun muassa vanhempainiltojen ja koulutusten kautta.

Edellytämme sinulta seuraavia asioita:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Ymmärrystä lasten digitaalisesta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta
- Ymmärrystä koulumaailmasta (etenkin ala-aste)
- Kykyä käsitellä ja tuottaa tietoa, kuten raportteja tai selvityksiä
 - Erinomaiset viestintätaidot.

Lisäksi toivomme kokemusta näistä osa-alueista:
- Kokemusta perheiden kanssa tehtävästä työstä
- Kokemusta digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä
 - Kokemusta vaikuttamistyöstä
 - Valmiudet toimia sujuvasti ja määrätietoisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.

Teemme työtä hybridimuotoisesti, mutta tämä tehtävä edellyttää myös viikoittaisia lähipäiviä pääkonttorillamme Tiukulassa Helsingissä. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. ePassin lounas - ja hyvinvointiedun, kattavan työterveyshuollon Terveystalossa sekä etätyövakuutuksen.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 6.8.2025 saakka. Toivoisimme valittavan voivan aloittaa tehtävässä 31.8.2024. Aloitus voidaan tarvittaessa sopia joustavasti. Tehtävä sisältää satunnaista matkustamista sekä iltatyötä.

Työsuhteessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää 11.8.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Digitaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden tiiminvetäjä Lauri Sundberg p. 0504421041. Tavoitat Laurin parhaiten:

30.7 klo 13:00-14:00
2.8 klo 10:00-12:00
9.8 klo 13:00-14:00

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöidensitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.pelastakaalapset.fi/jobs/4607352-suunnittelija-digitaalisen-hyvinvoinnin-ja-turvallisuuden-tiimiin