Bioanalyytikko kemia-hematologian laboratorioon, Vita Laboratoriot Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
BIOANALYYTIKKO KEMIA-HEMATOLOGIAN LABORATORIOON
Haluatko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä Helsingin kantakaupungissa meren äärellä?

Vita Laboratoriot on kasvava, valtakunnallisesti palveleva suomalainen laboratorioyhtiö, jonka kliininen keskuslaboratorio sijaitsee Helsingin Hernesaaressa. Vita työllistää yhteensä noin 100 laboratorioalan ammattilaista.

Vita Laboratoriot Oy:n toiminta on akkreditoitu standardien SFS-EN ISO 15189 ja SFS-EN ISO/IEC 17025 mukaan. Suomalainen laboratoriodiagnostiikka on ylpeydenaiheemme, jonka merkkinä Vitalla on Avainlippumerkki.

Ketä haemme?
Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kemian ja hematologian analytiikasta ja verisolujen tunnistuksesta kokemusta omaavaa bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus näytteenotosta, virtsa-analytiikasta ja allergia-analytiikasta. Työ on kaksivuorotyötä. Vita pystyy tarjoamaan monipuolisen työnkuvan positiivisessa työyhteisössä jatkuvaa oppimista ja osaamisen laajentamista tukien.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, innostusta oman ammattitaidon ja toiminnan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-, kulttuuri- ja matkaetuudet.

Sinustako vitalainen?
Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Vitasta. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Anja Majaniemi, puh. 045 7734 9055, anja.majaniemi@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si viimeistään 30.6.2024 osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus "Bioanalyytikko Ke-He".
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anja.majaniemi@vita.fi