Kirjaston palveluvastaava, HAKUAIKAA JATKETTU, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 12.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirjasto- ja kulttuuripalvelut on osa kunnan vapaa-aikapalveluja. Yksikössä tuotetaan kunnan kirjastopalvelut sekä kulttuuri- ja museotoiminta. Arvostettu keskustan kirjastotalomme Fyyri houkuttelee palveluiden piiriin kuntalaisia ja muita toimijoita. Toiminnan keskiössä on aktiivinen tapahtumatoiminta, jota tuotamme yhteistyössä vapaa-aikapalvelujen yksiköiden sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Tule työskentelemään kanssamme houkuttelevaan kirjastotalo Fyyriin, jonka moniammatilliseen työyhteisöön kuuluu pääkirjasto, nuorisotila, asukaspuisto, musiikkileikkikoulu sekä työllistämisyksikön kahvila.
Palveluvastaava vastaa kirjaston Tilat ja kohtaamiset -tiimin toiminnasta ja sen kehittämisestä, toimii esihenkilönä sekä osallistuu arjen työhön. Tiimin toimintaan kuuluu mm. erilaiset tilat, asiakaskohtaamiset, tapahtumatuotanto, hakeutuvat palvelut kuten kirjastoautopalvelut ja kirjaston kotipalvelu sekä viestintä ja markkinointi. Tehtävä on tässä muodossaan uusi ja tarjoaa näköalapaikan kirjasto- ja kulttuuripalveluihin sekä palvelujen kehittämiseen. Kirjasto- ja kulttuuripalvelujen ohjausryhmän jäsenenä palveluvastaava on mukana kehittämässä toimintaa myös laajemmin.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta esihenkilö- tai tiimivastuutehtävistä ja kirjastoalan opintoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös kokonaisuuksien hallintaa, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä vastuunkantoa. Hyvät vuorovaikutustaidot luovat rakentavan ilmapiirin yhteiselle kehittämiselle sekä henkilöstön että yhteistyökumppaneiden kanssa.
Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus KVTESin mukainen.

Työ alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Ensimmäisen kierroksen ryhmähaastattelut järjestetään erikseen haastatteluun kutsutuille keskiviikkona 21.8. klo 12-17 välisenä aikana.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 12.8..2024 klo 12.00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi-palveluun. (Työavain KIR-03-308-24)

Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmat hakemukset otetaan huomioon haussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-03-308-24/fi_FI