Asbestipurkajia, Keski-Suomi, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko ahkera, valmis tarvittaessa reissutöihin, rakennustyömailla viihtyvä ja motivoitunut asbestipurkutyöntekijä? Työnkuvaasi kuuluu työmaalla kaikki työtehtävät asbestipurkuun ja purkuihin liittyen: asianmukaiset suojaukset, itse purkutyöt suojavarusteineen ja yhteistyö muiden työntekijöiden kanssa. Työ edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja asbestin käsittelyyn liittyvien määräysten tuntemusta sekä työmaan aikataulujen hahmottamista.

Asiakasyrityksemme on keskisuomalainen perheyritys, jolla on kokemusta purkuhommista jo 90-luvun lopusta lähtien. Heidän palvelutarjontaansa kuuluvat esimerkiksi asbesti- ja haitta-ainekartoitukset sekä -purut, suurtehoimuroinnit ja -puhallukset, timanttiporaukset, -hionnat ja -sahaukset.

Odotamme sinulta:

- Asbestipurkulupaa

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Valmiutta fyysiseen työhön

Tarjoamme sinulle:

- Kehittyneet purkutyökalustot

- Vaadittavat suojavarusteet

- Mielenkiintoisia työkohteita

Palkkauksessa sovelletaan rakennusalan työehtosopimusta, työkokemus huomioon ottaen. Jos kiinnostuit, täytäthän hakemuksen pikaisesti sivuillamme tai työilmoituksen linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja työpaikasta antaa Jenni 0401706119 jenni@totalhenkilostopalvelut.fi

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1733191