Erityisopettajan viransijaisuus, Isojoen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ERITYISOPETTAJAN VIRANSIJAISUUS (rekrytointilisä 600 €/kk)

Etsimme erityisopettajaa Isojoen Koulukolmion yhtenäiskouluun ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Tehtävänä on laaja-alainen erityisopetus esi- ja perusopetuksessa. Opetustunteja on 25 h/vko. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Käytämme rekrytointilisää (600 €/kk) tehtävässä.

Voit vaikuttaa itse työsi sisältöön ja toteutukseen. Työskentelet yhteistyössä laaja-alaisen erityisopettajan, luokan- ja aineenopettajien sekä koulunkäynninohjaajien kanssa ja muussa moniammatillisessa yhteistyössä oppilashuollon sekä muiden sidosryhmien kanssa. Koulussa on noin 160 oppilasta.

Hakemukseen pyydetään liittämään ansioluettelo sekä jäljennökset kelpoisuutta (asetus opetustoimen henkilöstön pätevyysvaatimuksista 986/1998) osoittavista todistuksista. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Hakemus lähetetään 7.7.2024 klo 15.00 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen koulutoimisto@isojoki.fi tai postitse osoitteella:
Isojoen kunnan koulutuslautakunta, PL 23, 64901 Isojoki. Kuoreen merkintä "erityisopettajan viransijaisuus".

Haastatteluja voidaan toteuttaa jo hakuajan kuluessa.

Valitun on toimitettava lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän aloittamista. Koeaika on 4 kk.

Tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuina mahdollisuuden kuntosalin käyttöön sekä e-passin flexedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista. Työyhteisöömme on helppo tulla ja meillä on hyvä ilmapiiri.
Lisäksi meillä on mahdollisuus asuntoetuun; Isojoelle muuttava ja kunnan palvelukseen vähintään vuodeksi tai yhdeksi lukukaudeksi työllistyvä henkilö(t) voi asua yhden vuoden aikana kuusi kuukautta ilmaiseksi Isojoen kunnan vuokra-asunnossa. Kunta kattaa puolestasi vesimaksut ja vuokrat. Sähkösopimuksen teet omatoimisesti ja maksat kustannukset kulutuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:
rehtori Antti Oikarinen 040 0712244

Hae työpaikkaa osoitteesta