Päätoiminen tuntiopettaja (erityisopetus), Tornion kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tornion kaupunki hakee päätoimista tuntiopettajaa laaja-alaisen erityisopettajan tehtävään ajalle 5.8.2024-31.12.2024

Tornio on perinteinen ja monipuolinen koulukaupunki, jossa jokainen tulee yksilöllisesti ja joustavasti huomioiduksi. Tervetuloa meille töihin - et työskentele yksin, pääset mukaan muiden koulutettujen ammattilaisten joukkoon!

Tehtävään kuuluu laaja-alaisen erityisopettajan tehtävät ja sijoituspaikka on Raumon koulu (7.-9. -luokat).
Raumon koulu on lähes 300 oppilaan yläkoulu, jossa henkilökunnan työhyvinvointi ja työtyytyväisyys ovat korkealla tasolla. Koulurakennukset ovat hyväkuntoisia ja työyhteisö on lämminhenkinen.

Tehtävään haetaan henkilöä, joka on perehtynyt perusopetuksen opetussuunnitelmaan sekä nykyaikaisiin opetusmenetelmiin. Tehtävässä arvostetaan kehittävää ja aktiivista työskentelyotetta, innostuneisuutta samanaikaisopettajuuteen, ryhmäyttämistaitoja sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus yläkoululla opettamisesta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävään valitun on, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 2 kk:n koeaika.

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset, Lääkärintodistus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Tornio-03-29-24/fi_FI