Johtava erityissuunnittelija, Talouden ja toiminn, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Palkkaus: 4605,74€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme johtavaa erityissuunnittelijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle talous- ja suunnittelupalveluihin. Tehtävä sijoittuu talouden ja toiminnan suunnittelu -yksikköön.

Mitä pääset tässä roolissa tekemään?

- Tuottavuuden parantamisen edistäminen ja koordinaatio. Vastaat toimialan tuottavuustoimenpiteiden valmistelun ja toimeenpanon koordinaatiosta ja siihen liittyvästä seurannasta ja raportoinnista toimialan ja kaupungin johdolle. Sinulla on aktiivinen ote toimintamme uusien tuottavuuspotentiaalien hakemiseksi ja tunnistamiseksi.
- Taloudellisten vaikutusten arviointi sekä arviointityön koordinointi liittyen toimialan toimintaympäristön muutoksiin, kuten valtion rahoitusjärjestelmän ja lainsäädännön muutokset.
- Toimialan talouteen ja toimintaan liittyvän tiedon analysointi johdon päätöksenteon tueksi.
- Suunnittelupäällikön avustaminen talousarviovalmistelussa sekä talousarvion toteutumisen seurannassa yhteistyössä toisen erityissuunnittelijan kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia työyhteisössä mutkattomasti eri toimijoiden kanssa. Tehtävässä menestymistä edesauttaa itsenäinen työote ja kehittämismyönteisyys.

Miksi tulisit juuri meille?

Talous- ja suunnittelupalveluissa työskentelee yli 70 talouden ja hankintojen ammattilaista. Tehtävänämme on tukea koko toimialaa talousasioissa ja hankinnoissa. Vastaamme myös strategiavalmistelun koordinaatiosta ja riskienhallinnasta. Palveluihimme luotetaan ja niitä arvostetaan toimialalla. Henkilöstökyselyjen mukaan henkilöstömme voi hyvin, arvostaa työtään ja työkavereitaan, auttaa muita ja saa apua muilta. Teemme monipaikkaista työtä, osin etänä ja osin toimipisteessämme Kalasataman metroaseman läheisyydessä.

Helsingin kaupungilla palkitsemme hyvin tehdystä työstä esimerkiksi kertapalkkioilla. Meillä on monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen! Tarjoamme myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, muun muassa tukea työmatkoihin sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Voit tutustua henkilöstöetuihin ja kaupunkiin työnantajana täällä (linkki: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/miksi-toihin-kaupungille#tyosuhde-edut).

Tehtäväkohtainen palkka on 4 605,74 €/kk. Sen lisäksi maksetaan myös mahdollinen KVTES:n mukainen kokemuslisä.

Kelpoisuusehto:
Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään osaamista talouteen liittyvästä analysoinnista ja raportoinnista.

Eduksi luetaan kokemus tuottavuuden/tehokkuuden kehittämiseen liittyvistä kehittämishankkeista sekä budjetointiin ja johdon raportointiin liittyvä osaaminen.

Lisäksi eduksi luetaan kyky hahmottaa numeroiden kautta monimutkaisia asioita ja visualisoida niistä olennainen johtopäätöksineen päätöksenteon tueksi.

Miten rekrytointi etenee?

Jätäthän hakemuksesi 11.7.2024 klo 16.00 mennessä. Alustavan suunnitelman mukaan toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Toinen haastattelukierros järjestetään uusissa toimitiloissamme, kaupunkiympäristötalossa Kalasatamassa.

Tehtävä oli aiemmin haettavana työavaimella KASKO-05-42-24. Aiempaan hakuun jätetyt hakemukset otetaan huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-05-48-24