Tuotanto-, prosessi- ja asennustyöntekijöitä, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Palkkaus: 13€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme työntekijöitä useisiin eri rooleihin Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Click Henkilöstöpalvelut Oy toimii rekrytointikanavana, joten työsuhteesi alkaa ensin määräaikaisella sopimuksella, mutta viihtymällä ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviä on mm. seuraaviin rooleihin:
- Tuotantotyöntekijä, prosessityöntekijä, asennustyöntekijä sekä pakkaus- ja lähetystyöntekijä.

Tehtävistä saat tarvittaessa lisätietoja ottamalla yhteyttä hakuavastaavaan henkilöön. Yleisimmillään työpäiviisi voi kuulua seuraavia asioita:
- Massakoneen käyttäminen, hionta ja kokoonpano sekä muut tuotannon avustavat tehtävät. Avustavat tehtävät liittyvät tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamiseen riippuen työvaiheesta. Massakoneen käyttäminen perehdytetään sinulle, mutta normaalisti koneen käyttäminen liittyy asetusten säätämiseen (esimerkiksi värien, viskositeetin ja tasaisuuden tarkkailemiseen).
- Asennustyöntekijät osallistuvat aktiivisesti massiivi/komposiittimateriaalista tehtävien kalusteiden valmistamiseen tuotantotiloissa. Kalusteet valmistetaan piirrustusten mukaisesti ja näitä menee tyypillisesti eniten keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Tehtävässä käytetään paljon käsityökaluja ja jonkin verran tuotannon työstökoneita. Tyypillisiä toimenpiteitä päivittäin ovat sahaaminen, liimaaminen, kasaaminen, hionta ja muut tehtävään olennaisesti liittyvät toimenpiteet. Asennuskeikat ovat pääasiallisesti Varsinais-Suomessa, jolloin teet mittauksia ja kalusteasennuksia asiakkaiden tiloissa.

Jokainen työtehtävä on kokoaikainen, töitä tehdään normaalisti ma-pe ja työpäivät alkavat normaalisti 07:00. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja tehtävien minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 13 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
- Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkiin tehtäviin, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
- Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
- Asiakasyrityksen sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20008

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta