Sairaanhoitaja akuuttihoito Hämeenlinna, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Akuuttihoitotyöhön suuntautunut sairaanhoitaja, tule tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen! Tulevaisuuden työpaikkasi olisi Kanta-Hämeen keskussairaalan Päivystysklinikalla Hämeenlinnassa, mikä käsittää erikoissairaanhoidon ja yleislääketieteen ensiavun, sekä tarkkailuosaston.

Haemme joukkoomme tulevaa päivystyksen moniosaajaa, koska henkilöstö on yhteinen kaikissa tehtävissä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen päivystyshoitotyöstä ja eri päivystystyön erityisosaamisalueista. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on potilaslähtöinen ote ja tiimityöskentelytaidot yksikön moniammatillisessa ryhmässä ja muuttuvissa tilanteissa. Kehität ammatillista osaamistasi ja osallistut myös yksikön kehitystyöhön. Pääset merkittävään vaiheeseen toiminnan kehittämistyötä kohti uuteen ASSI-sairaalaan muuttoa vuonna 2026.

Klinikassa on paljon tehtäviä, joissa pääset hyödyntämään erityisosaamista esim. kipsaaminen, päivystys-eeg:n ottaminen, sairaanhoitajan vastaanotto, hoidontarpeen arviointi triagessa.

Kollegoiksesi saat moniammatillisen joukon työstään innostuneita ihmisiä. Arvojemme mukaisesti yhteinen onnistuminen ja me -henki on meille tärkeää. Perehdytämme Sinut työtehtävien eri osa-alueisiin. Tiimityöskentelymallimme antaa mahdollisuuden kollegiaaliseen tukeen. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti sairaalalla

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtäväkohtainen palkka 2914,70€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610380/fi_FI