Joukkoliikennepäällikkö, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Palkkaus: 4750€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hämeenlinnan kaupunkirakenteen toimiala on dynaaminen ja mielenkiintoinen - koko ajan uutta kehittävä työyhteisö, joka tarjoaa turvallisen ja motivoivan työympäristön alansa ammattilaiselle. Etsimme nyt joukkoliikennepäällikköä uuteen, vakituiseen virkaan 2.9.2024 alkaen. Tule kehittämään Hämeenlinnan seudun joukkoliikennettä - pääset tuomaan esiin ammattitaitosi ja näkemyksesi!

Joukkoliikenneyksikkö kuuluu kaupunkirakenteen toimialan alla olevaan maankäytön suunnittelun tulosalueeseen. Joukkoliikenneyksikön tehtävänä on vastata toimivasta ja turvallisesta joukkoliikenteestä kuntalaisille vuorovaikutuksessa eri viranomaisten, sidosryhmien ja asukkaiden kanssa. Joukkoliikennepäällikkönä toimit joukkoliikennepalveluiden lähijohtajana ja keskeisiin tehtäviisi kuuluu- Johtaa ja kehittää seudullisen joukkoliikenneviranomaisen toimintaa.
- Vastata joukkoliikenneyksikön toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä.
- Varmistaa joukkoliikenteen sujuvuus ja pitkäjänteinen kehittäminen.
- Toimia valtakunnallisen lippujärjestelmän yhteyshenkilönä ja osallistua sen kehitykseen.
- Vastata joukkoliikenteen hankinnoista ja sopimusten valvonnasta.
- Toimia asiantuntijana joukkoliikennejaostossa ja valmistella sen päätöksiä.

Miksi Hämeenlinnan kaupunki?
- Mielenkiintoisten tehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi ja työskennellä osittain etänä.
- Meillä sinua odottaa mukava ja kannustava työporukka, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.
- Tehtäväkohtainen palkka joukkoliikennepäälliköllä on 4750€/kk + kokemuslisä.
- Hämeenlinnan kaupungilla saat ison työnantajan monipuoliset edut, kuten Epassin lounasedun, liikuntaedut sekä työsuhdepolkupyöräedun.
- Panostamme työntekijöihimme laadukkaalla henkilöstöjohtamisella sekä painottamalla työhyvinvointia ja työssä jaksamista.

Kuulostaako seuraavalta työpaikaltasi?
Paina "Hae nyt" ja vastaa lyhyeen kyselyymme!

Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä, vastaa maankäytön suunnittelujohtaja Jari Mettälä kysymyksiisi sähköpostitse jari.mettala@hameenlinna.fi 17.-28.6. ja 15.-26.7. välisellä ajalla.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Odotamme sinulta usean vuoden käytännön kokemusta joukkoliikennepalveluista sekä hyvää suomen kielen taitoa. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää joukkoliikenteen asiantuntijuutta ja eri käyttäjäryhmien tarpeiden ymmärtämistä sekä joukkoliikenteen lainsäädännön ja hallinnon hyvää tuntemusta. Tehtävässä onnistumista tukee oma-aloitteisuus, vastuunkantokyky, hyvät johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Virassa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika on 14.6.-29.7.2024. Hakuaika päättyy 29.7.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-kaupunkirakenne.jobilla.com/bjdxo-joukkoliikennep%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6?locale=fi-FI