Varhaiskasvatuksenopettaja, Keravan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Palkkaus: 3094,68€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme osaavaan joukkoomme tehtävänimike
Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialallla on haettavana vakituinen varhaiskasvatuksen opettjan vakituinen tehtävä 1.8.2024 alkaen.

Toimipiste palvelussuhteen alussa on Päivölänkaaren päiväkoti. Päiväkoti sijaitsee vehreän luonnon keskellä Päivölänlaakson pientaloalueella. Päivälänkaaressa työskentelee motivoitunut ja innokas henkilökunta. Painotamme työssämme liikuntakasvatusta.

Tätä tulet meille tekemään
Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa 2- 5 vuotiaiden ryhmään. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävänä on tukea ja edistää lasten kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä sekä hyvinvointia varhaiskasvatuslain mukaisesti. Ryhmässä kanssasi työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Näin onnistut tehtävässä
 Edellytämme hyviä tiimityötaitoja, sensitiivistä ja läsnäolevaa työotetta ja halua kehittyä työssä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.Toivomme, että näet lapsissa olevat vahvuudet ja oman roolisi lasten hyvinvoinnin edistäjänä.

Tule meille työkaveriksi, tarjoammesinulle mahdllisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suurikaupunki, jossa toimintaympäristöon sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6.luvun mukaisesti. Palkkaus ja palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työsentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella ikosrekisterilain (770/1993) 6§ 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.3
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KERAVA-02-194-24/fi_FI