Tarkastaja (ulkoisen tarkastuksen yksikkö, Jyväsk, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Palkkaus: 4700€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ulkoisen tarkastuksen yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

TARKASTAJAA

Ulkoisen tarkastuksen ja arvioinnin yksikkö avustaa tarkastuslautakuntaa hyvinvointialueen tarkastustehtävissä strategisen tason toimintaan ja talouteen kohdistuvassa arvioinnissa. Tarkastuslautakunta on suoraan aluevaltuuston alainen lakisääteinen toimielin. Kaikkea tekemistämme ohjaa riippumattomuus, objektiivisuus ja luotettavuus sekä Keski-Suomen hyvinvointialueen arvot ihmislähtöisyys, yhteistyö, luotettavuus ja vastuullisuus.

Nyt haettavana olevan tarkastajan työnkuvaan kuuluu tiedonhakuun, taloushallinnon ja -aineistojen analysointiin sekä raportointiin liittyvät tehtävät, sidonnaisuusrekisterin ylläpito ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävät. Lisäksi tarkastajan tehtäviin kuuluu arviointikertomuksen laadintaan osallistuminen ja siihen liittyvien raporttien ja selvitysten valmistelutyö. Ulkoisen tarkastuksen yksikkö osallistuu aktiivisesti alueelliseen ja kansalliseen arviointiasiantuntijoiden verkostotyöhön sekä Itä-Suomen YTA-alueen tarkastuslautakuntien kehittämistyöhön.

Ulkoisen tarkastuksen yksikön esihenkilönä toimii arviointijohtaja. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä ja tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Työpisteellä pidettävät tiimipäivät toteutetaan kerran viikossa ja läsnäoloa edellytetään myös tarkastuslautakunnan kokouspäivinä.

Tehtävän kelpoisuusehdot ovat soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemus julkisesta hallinnosta. Eduksi luetaan kokemus toiminnan ja talouden arvioinnista ja tarkastustoiminnasta sekä monipuolinen ICT-osaaminen. Lisäksi arvostamme kokemusta tutkimustyöstä sekä sosiaali- ja terveysalan tai pelastustoimen toimialatuntemusta.

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, sekä kykyä ratkaista haasteita luovasti. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja sekä itseohjautuvaa työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialueiden työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (HYVTES). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610304/fi_FI