Kirjanpitäjä, Economer Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Palkkaus: 3200-4500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kasvumme jatkuu ja haemme nyt kokenutta kirjanpitäjää.

Economer on Nurmijärven Rajamäellä sijaitseva kasvava auktorisoitu tilitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme sähköistä taloushallintoa. Teemme huippulaatua, tosissaan, mutta huumorin kautta. Olemme asiakkaan luottokumppani, kuudes kenttäpelaaja, tuki ja turva.

Haemme hyvää tyyppiä, kokenutta tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. KLT-tutkinto ja palkanlaskennan kokemus katsotaan eduksi.

Teemme työtä Suomen parhaalla järjestelmällä (pääjärjestelmänä Fennoa, käytössä myös Procountor ja Netvisor). Meillä on parhaat työtavat ja prosessit sekä asiakkaiden arkea helpottavat sähköiset työkalut. Meillä on paras ajatus laadukkaasta tilitoimistosta. Kehitämme toimintaa tämän ajatuksen mukaisesti.

Olemme kasvaneet nollasta 155:een asiakkaaseen. Kasvumme jatkuu ja tarvitsemme joukkoomme tulevia supertähtiä. Tärkein ominaisuutesi on aito halu palvella asiakkaita, saada heidät hymyilemään. Kaiken muun tuen tehtävään saat meiltä.

Meillä pääset työskentelemään tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Pääset erilaiseen tilitoimistoon, joka tekee asiat omalla tavalla ja tyylillä. Meille työntekijätyytyväisyys on yhtä tärkeää kuin asiakastyytyväisyys. Ilman toista ei ole toista ja nuo yhdessä tekevät meistä sen mitä olemme. Emme väkisin pidä liikevaihdostamme kiinni, vaan teemme tarvittavat muutokset mahdollistaen Economerilaisten hyvinvoinnin.

Yrityksen toimitusjohtaja Pasi Tilander toimii kaikkien Economerilaisten valmentajana suuntana täydellinen asiakasyhteistyö ja oma ammatillinen kasvu.

Meillä on rento, luottamuksellinen, toisia kunnioittava ja laadukkaaseen palveluun tähtäävä ilmapiiri toimistolla. Me kaikki olemme ostaneet se ajatuksen, että läpsimme isojen tilitoimistojen kasvotonta palvelua sekä yllättäviä lisälaskutuksia litsarilla, molemmille poskille. Me olemme ristiretkellä tekemässä asioita toisin ja olemme ylpeitä siitä. Meidän missio on onnistua ensimmäisenä siinä, että laatumme pysyy ja voimistuu kasvusta huolimatta. Karttoja ja polkua missiossamme onnistumiseksi on piirretty alusta asti ja avain on olemassa.

Meillä voit työskennellä myös etänä. Osa meistä käy toimistolla kerran viikossa. Tarjoamme työntekijöille työsuhde-etuna mm. mahdollisuuden osallistua etätyöreissuihin. Olemme olleet mm Puolassa, Latviassa, Saksassa ja Itävallassa. Nyt kesäkuussa olimme Kreetalla viikon etätyöreissulla meren rannalla sijaitsevassa upeassa yksityisessä Villassa.

Palkkahaitari 3200-4500e/kk kokemuksestasi riippuen.

Tehdään hakeminen tähän tehtävään helpoksi. Laita minulle jollakin kanavalla yhteydenotto, 0503394477, pasi.tilander@economer.fi. Keskustellaan ja katsotaan cv:t ja muut myöhemmin. Pelkkä yhteydenotto riittää.

Tule mukaan tekemään asiat eri tavalla, tule mukaan kasvutarinaan, joka on vasta alkamassa.

Pyyntö: Älä hae tähän tehtävään ollenkaan, jos vähänkin tuntuu siltä, että olet enemmänkin peruspuurtaja. Me haemme missiomme mukaista tiimiä ja tarvitsemme siihen oikeat henkilöt. Huomaat sen siitä kolahtaako hakemus, jos kolahtaa, laita viestiä.

Tässä vielä lehtijuttu tiedoksi Economerin tarinasta
https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6678561?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1712481116

Tästä linkki diilitanssi-videoomme.
https://www.facebook.com/521872009/videos/1826592881151957/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pasi.tilander@economer.fi