Nuoriso-ohjaaja, Vaasan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 2.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nuorisopalvelut järjestää nuorisolain tavoitteiden mukaista toimintaa ja palveluja. Tehtävänä on vaasalaisten nuorten kasvatuksellinen ohjaus, nuorten sosiaalinen vahvistaminen ja nuorten kasvu- ja elinolojen parantaminen. Vaasan kaupungin nuorisopalveluissa työskentelee lähes 40 nuorisotyön ammattilaista erilaisissa tehtävissä.

Nuoriso-ohjaajan toimi sijoittuu yhteisöllisen nuorisotyön palveluyksikköön, minkä tavoitteena on vahvistaa nuorten vuorovaikutustaitoja, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Nuoriso-ohjaajan tehtävät sijoittuvat ensisijaisesti Huutoniemen alueelle Kohtaamispaikka Huudille. Lisäksi nuoriso-ohjaaja tulee työskentelemään joustavassa perusopetuksessa.

Tehtävänä on vaasalaisten nuorten kasvatuksellinen ohjaus ja nuorten sosiaalinen vahvistaminen nuorisopalveluiden eri toimintaympäristöissä. Työ sisältää suunnittelua, organisointia ja yhteistyötä nuorisopalveluiden sisällä sekä tarvittaessa eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Nuoriso-ohjaajan tehtävässä edellytetään vähintään alalle soveltuvaa ammatillista tutkintoa, esimerkiksi nuoriso- ja vapaa-aikaohjaajan tutkinto tai kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävä edellyttää kasvatusosaamista ja sosiaalisia taitoja. Työssä tarvitaan toiminnallisten menetelmien taitoa. Tehtävä edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön sekä kykyä työskennellä erilaisten yksilöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävässä edellytetään kykyä perustella tehtyjä ratkaisuja sekä kykyä palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Tehtävä edellyttää kokemusta nuorisotyöstä ja nuorten kohtaamisesta erilaisissa toimintaympäristöissä.

Arvostamme kokemusta joustavasta perusopetuksesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ammattitaitoista ja innostunutta tiimiä, jonka keskiössä on nuorten kasvun tukeminen. Vaasan kaupunki tarjoaa henkilöstölleen hyvät kehittymismahdollisuudet sekä työsuhde-edut.

Lisäksi tarjoamme etuja kaupungin palveluihin, työsuhdepyöräedun sekä e-passin kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointiedun.

Tehtäväkohtainen palkka on 2486,10 € / kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 32.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-02-189-24/fi_FI