Koulunkäynninohjaaja, Lieksan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avataan haettavaksi Lieksan Keskuskoululle koulunkäynninohjaajan määräaikainen toimi ajalle 5.8.2024-31.5.2025. Työaika 30h/vko. Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti yleisopetuksen ryhmiin. Tehtään sisältyy työtunteja myös aamu- ja iltapäivätoiminnan puolella.

Lieksan Keskuskoulu sijaitsee nimensä mukaisesti aivan kaupungin keskustan ytimessä. Ensi lukuvuonna koulussamme on n. 320 oppilasta. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi koulullamme on neljä erityisopetuksen pienryhmää sekä kaksi valmistavan opetuksen luokkaa. Toimintaympäristönämme on koulun tilojen lisäksi läheltä löytyvät monipuoliset liikuntamahdollisuudet urheilupuistossa (hyvinvointikeskus Liehu, jäähalli, yleisurheilukenttä jne), kirjasto, kulttuurikeskuksen Brahe-sali sekä kauniit keskustan puistot.

Koulunkäynninohjaajan työnkuva on monipuolinen. Koulunkäynninohjaaja työskentelee opettajan työparina luokassa koulupäivän aikana. Hänen tehtävänään on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa. Koulunkäynninohjaaja voi työskennellä ohjaajana myös iltapäiväkerhossa. Arvostamme koulunkäynninohjaajan kokemusta, valmiutta kohdata erilaisia oppijoita sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mm.
- mukavan työyhteisön tuen
- Lieksan kaupungin henkilöstöedut ja koulutukset
- kattavan työterveyshuollon

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu vastaava tutkinto. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Palkka koostuu tehtävän vaativuuden arviointiin perustuvasta tehtäväkohtaisesta palkasta sekä mahdollisesta työkokemuslisästä ja työsuorituksen arviointiin perustuvasta henkilökohtaisesta lisästä.

Työ alkaa 5.8.2024. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään kesäkuun aikana.

Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LIE-02-41-24/fi_FI