Ympäristötarkastaja terveydensuojelu, Pudasjärven kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulunkaaren ympäristöpalvelut tuottaa kunnallisen ympäristöterveydenhuollon viranomaispalvelut Iihin, Utajärvelle, Vaalaan, Pudasjärvelle sekä Puolangalle. Yksikössä on 4 ympäristötarkastajan virkaa ympäristöterveydenhuollossa.

Haemme YMPÄRISTÖTARKASTAJAA (ympäristöterveydenhuolto) Iihin.

Viranhaltijan sijoituspaikka on Ii ja toimialueena koko Oulunkaaren ympäristöpalvelujen alue. Ympäristötarkastajan työtä pystyy tekemään hybridityönä, josta etätyön osuus voi olla enintään 50-60 %.

Työ on kunnallisen ympäristöterveydenhuollon tehtäviä: elintarvikevalvontaa, terveydensuojeluvalvontaa, tupakkavalvontaa ja nikotiinikorvaustuotteiden myynnin valvontaa. Tehtävään sisältyy tarkastustoiminnan lisäksi toimijoiden ohjausta ja ilmoitusten käsittelyä. Lisäksi tehtäviin voidaan sisällyttää muita kunnallisen ympäristöterveydenhuollon viranhaltijan tehtäviä sekä muita työnantajan osoittamia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu-, ammattikorkeakoulu- tai teknillinen opistotason tutkinto. Viran kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti. Edellytämme perehtyneisyyttä ympäristöterveydenhuollon valvontatehtäviin ja ympäristöterveydenhuoltoon liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. VATI-tietojärjestelmän osaaminen, Dynasty-asianhallintajärjestelmän tunteminen luetaan hakijalle eduksi.

Koeaika on 6 kuukautta. Hyväksyttävä Pudasjärven kaupungin työterveyshuollon antama lääkärintodistus edellytetään 30 vuorokauden kuluessa viran vastaanottamisesta. B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta edellytetään.

Tehtäväkohtainen palkka on 3261,70 € / kk. Työaika on toimistotyöaika, joka on 36,25 tuntia viikossa. Muut ehdot määräytyvät KVTES teknisen sopimuksen mukaisesti.

Valintaperusteena on kelpoisuusvaatimuksen ja edellä mainittujen edellytysten täyttyminen sekä arvio edellä mainituista eduksi luettavista asioista ja ominaisuuksista sekä suoriutuminen haastattelussa.

Kaikki hakemuksen tiedot pyydetään kirjaamaan KuntaRekryn hakulomakkeelle ilman liitteitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PUD-01-8-24/fi_FI