Fastighetsvärd, Pedersöre kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vi söker en fastghetsvärd till kulturavdelningen och Sursik skolområde. Jobbet är för dig som gillar en varierad arbetsdag och som kan jobba flexibla arbetstider.

Vi söker dig som är energisk och driven och vill vara med och utveckla servicen i Pedersöre. Du ska vara positiv och social och ha ett intresse för vår fritidsverksamhet och motionsservice. Du jobbar självständigt och flexibelt. Du bör ha tillgång till bil och vara bekväm att jobba på båda språken, men svenska är ditt huvudsakliga arbetsspråk.

Vi uppskattar förmåga att samarbeta och kommunicera, noggrannhet och ett kundorienterat arbetssätt.

Behörighetskraven är lämplig lägre högskoleexamen, motsvarande tidigare examen på institutnivå eller yrkesinriktad grundexamen eller motsvarande arbetserfarenhet. Särskild vikt sätts vid personliga egenskaper och lämplighet för befattningen.

Till dina huvudsakliga uppgifter hör bl.a.:
- ta emot bokningar och koordinera kvälls- och helgverksamhet på Sursik skolområde, arbetet innebär kundservice och samarbete med olika aktörer i kommunen
- administrativt arbete och kundservice inom kommunens idrottstjänster
- delta i avdelningens evenemangsverksamhet
- praktiska arbetsuppgifter på idrottsanläggningar i kommunen

Befattningen är 80% men med goda möjligheter till utökad alternativt sänkt arbetstid beroende på arbetsprofil och kompetens.

Befattningen ska sökas senast 1.7 2024 kl. 15.00. Ansökan görs via kuntarekry och cv bifogas till ansökan.

Arbetet inleds i augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Befattningen tillsätts under förutsättning att ordinarie innehavare beviljas avsked. Befattningen besätts med prövotid på 4 månader.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609836/sv_SE