Työnjohtaja, Suomen Energia-Urakointi Oy, pääkaupu, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 13.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Suomen Energia-Urakointi Oy työnjohtajaa monipuolisiin ulkovalaistuksen projekteihin. Tämä tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi sähköinsinöörille kenellä kokemusta esihenkilötyöstä sähköalan työtehtävissä ja kiinnostusta työskennellä roolissa missä on vastuuta ja vapautta. Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävänkuvaus
Työnjohtajana vastaat omien vastuuhankkeidesi toteutuksesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä toimit oman työryhmäsi esihenkilönä. Tehtävään perehtyminen tapahtuu työskentelemällä läheisesti yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa. Työskentelet vaihtuvissa projekteissa pääkaupunkiseudun alueella. Vastuullesi työnjohtajana kuuluu projektien hoito työn tilauksesta toteutusvaiheen kautta työn laskutusvaiheeseen asti. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito aliurakoitsijoihin sekä hankkeiden raportointi tilaajajärjestelmiin. Aiempi työkokemus sähköasennuksista ja/tai tietoliikennetekniikan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta menestymisen takaa ennen kaikkea itseohjautuva asenne työhön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työ on liikkuvaa pääkaupunkiseudun alueella, joten sinulla tulisi olla oma auto ja B-ajokortti.

Tarjoamme
- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä tehtävässä yrityksen sisällä
- Kattavan perehdytyksen sekä mukavien ja asiantuntevien kollegoiden tuen
- Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset itsenäisesti oppimaan uutta

Työtehtävät
- Projektien hoito, töiden jako, töiden seuranta
- Työmaakäynnit ja työn seuranta
- Hankkeiden raportointi tilaajajärjestelmiin
- Esihenkilötyö
- Yhteydenpito aliurakoitsijoihin

Etsimme
- Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. sähkö- ja automaatiotekniikka)
- Esihenkilökokemusta alan tehtävistä
- Sujuva suomen kielen taito
- B-ajokortti, C-ajokortti katsotaan eduksi

Arvostamme, jos sinulla on
- Tehtävään soveltuvan aiemman työkokemuksen sekä kokemuksen sähköasennuksesta ja sähköpätevyyden.

Menestyäksesi roolissa olet:
- Yhteistyökykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava
- Oma-aloitteinen
- Jämäkkä ja omaat hyvät esihenkilötaidot

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Suomen Energia-Urakointi Oy
Suomen Energia-Urakointi Oy on sähköisen yhdyskuntatekniikan palveluyritys. Palveluitamme ovat mm. sähköverkkojen, ulkovalaistuksen ja liikennevalojen sekä kojeistojen rakentaminen ja kunnossapito. Suunnittelupalveluita teemme ulkovalaistukseen. Toimintamme pääpaino on Uudenmaan alueella sekä Päijät-Hämeessä. Kuulumme KSS Energia -konserniin, joka tuottaa palveluita Kouvolan seudulla energiaverkkojensa asiakkaille sekä myy sähköä ja energiaosaamista myös Kouvolan ulkopuolelle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/tyonjohtaja-suomen-energiaurakointi-oy-paakaupunkiseutu/TCRKU3?i=0