Rehtori, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsinki on kasvun paikka, jossa on hyvä kasvaa lapsesta aikuiseksi ja kasvattaa osaamistaan. Kaupungin perustehtävä on järjestää asukkailleen laadukkaita palveluja ja luoda edellytyksiä virikkeelliselle ja hauskalle elämälle.

Haemme rehtoria Laakavuoren ala-asteen kouluun määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

Rehtori johtaa koulun toimintaa kaupunkistrategisten tavoitteiden mukaan. Hän johtaa pedagogista toimintaa ja taloutta sekä vastaa henkilöstöjohtamisesta, tuloksista sekä toiminnan laadusta oman koulunsa johtoryhmän kanssa. Rehtori johtaa sidosryhmäyhteistyötä oman koulunsa osalta ja yhdessä alueen muiden rehtoreiden kanssa ottaen huomioon strategiset painopisteet.

Laakavuoren ala-aste Itä-Helsingissä on moninainen lähikoulu, jossa olemme kaikki erilaisia, mutta samanarvoisia. Oppilaita Laakavuoren ala-asteella on noin 230. Erityisen tuen pienryhmiä on kuusi. Syksyllä -24 koulussamme aloittaa valmistavan opetuksen ryhmä. Olemme mukana kotoutumista edistävässä Tervetuloa perheet -toiminnassa. Koulussamme jokaisella on mahdollisuus oppia hyvät perustaidot elämään avoimessa ilmapiirissä. Kunnioitamme toisiamme ja kannustamme toisiamme osallistumaan ja ottamaan vastuuta. Kaikki koulumme luokat tekevät yhteistyötä joustavin ryhmittelyin.

Laakavuoren ala-aste on uudistusten ja muutosten matkalla. Koulumme on prosessissa, jossa luodaan pohjaa uudelle yhtenäiselle peruskoululle, joka on tulevina vuosina rakentumassa vanhan koulurakennuksen tilalle monitoimitalon muodossa. Koulun pedagoginen kehittäminen edellyttää organisointikykyä ja kokemusta prosessien ja tuen järjestämisen johtamisesta. Tehtävään valitulta hakijalta toivomme kehittävän työotteen lisäksi ratkaisukeskeisyyttä, vastuun- ja paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Laakavuoren ala-asteella on hyvä työilmapiiri ja yhteisöllinen tekemisen meininki. Kulkuyhteydet ovat hyvät, sijaitsemme Mellunmäen metro- ja bussiaseman kupeessa. Laakavuoren ala-asteella pääset työskentelemään innostavassa ja monitoimijaisessa työympäristössä.

Johtamistyösi raameina ovat Helsingin kaupungin johtamisen kulmakivet: näkemyksellisyys, innostus, linjakkuus ja toimeenpanokyky. Ne kuvastavat, millaista yhtenäistä johtamiskäyttäytymistä ja jokapäiväisiä tekoja kaupunki odottaa johdolta ja esihenkilöiltä. Näkemyksellisyys liittyy ymmärrykseen kaupungin strategiasta sekä sitä tukevista tavoitteista. Innostus viittaa esihenkilön omaan esimerkkiin ja energiaan. Linjakkuuden ytimessä on johdonmukainen ja eettinen johtaminen ja toimeenpanokykyyn kuuluu tavoitteiden saavuttaminen tiimin kanssa ja tehtävien delegoiminen.

Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, mm. tukea työmatkoihin, alennuksia kulttuuripalveluihin ja paljon muuta! Voit tutustua henkilöstöetuihin ja kaupunkiin työnantajana täällä (linkki: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/miksi-toihin-kaupungille#tyosuhde-edut).

Jätäthän hakemuksesi 27.6. klo 16 mennessä. Haastattelut järjestetään alustavan aikataulun mukaisesti tiistaina 2.7.

Tehtävästä voi kysyä lisätietoja aluepäällikkö Katriina Aaltiolta (09 310 80937, katriina.aaltio@hel.fi).

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisäksi tehtävässä edellytetään perusopetuksen johtamiskokemusta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-849-24