Kunnossapitomestareita, Helsingin kaupungin asunnot Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsingin kaupungin asunnot Oy vastaa Hekan kohteiden isännöinnistä, huollosta sekä siivouksesta alueittain. Etelän alueella huolehdimme 13 000 asunnon osalta laadukkaasta ja sujuvasta asumisesta.Haemme kunnossapitomestareita vakituisiin tehtäviin. Tehtäviä on avoinna kaksi.
Oletko sinä kiinteistöhoitoalan ammattilainen, jolta onnistuvat korjaus-, kunnossapito- ja huoltotehtävät sisä- ja ulkotiloissa? Hallitsetko Wille-ympäristönhoitokoneet ja niissä käytettävät työlaitteet? Hae meille kunnossapitomestariksi huolehtimaan kiinteistöistämme.
Kunnossapitomestarina toimit osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen ulkoalueiden käytettävyydestä, turvallisuudesta ja siisteydestä. Lumenauraukset, hiekoitukset, lehtien poistot ja muut pihan huoltotyöt ovat tässä työssä tyypillisiä tehtäviä. Työ on hyvin itsenäistä, joten siinä vaaditaan vastuullista työnotetta ja oma-aloitteisuutta.
Kunnossapitomestari osallistuu myös kiinteistönhoitajan monipuolisiin tehtäviin tukemalla korjaus- ja huoltotöissä. Arvostamme valmiutta osallistua huoltopäivystykseen.
 Edellytämme sinulta:

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kiinteistönhuollossa käytettävien koneiden hallintaa
Positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota
Oma-aloitteista työotetta ja kykyä kantaa vastuu omasta alueesta ja tehtävistä
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Yleisiä kädentaitoja, joita voidaan soveltaa kiinteistönhoidossa.
Ajokorttia (B)

Kiinteistöalan koulutus ja muu teknillinen kiinteistönhuollon osaaminen katsotaan suureksi eduksi. Kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon voit myös suorittaa työn ohessa.
Työmenetelmät ja -välineet kehittyvät, ja henkilökuntamme voi halutessaan kouluttautua työn ohessa. Me Hekalla haluamme pitää kiinni osaajistamme, ja kannustammekin henkilökuntaamme etenemään urallaan yhtiön sisällä.
Ihmisläheinen työ, jossa käydään usein myös asukkaidemme kodeissa, vaatii pelisilmää ja huumorintajua. Toivomme myös hyvää yhteistyökykyä, myönteistä asiakaspalveluasennetta, tietoteknisiä perustaitoja, halua itsensä kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa on mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen. Meillä on käytössä liukuva työaika sekä hyvät työsuhde-edut kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaedut. Mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa toni.laine@hekaoy.fi, puh. 09 5767 3745.
Työ tulisi aloitaa elokuun aikana. Aloitamme haastattelut viikolla 31.
Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.7.2024 mennessä. Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta. Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 50 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin asuntovuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla.

Hekassa työskentelee hieman yli 700 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta, ja edistämme yhdenvertaisuutta suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin.

Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hekaoy.fi/tietoa-hekasta/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=546&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol