Ammatillinen ohjaaja, metsäala, Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Palkkaus: 2672,91€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ammatillista ohjaajaa koneellisen puunkorjuun ohjaukseen Riverian Valtimon koulutusyksikköön ajalle 1.8. - 31.12.2024.

Ammatillisen ohjaajan tehtävään kuuluu harvesteri- ja ajokonetyön ammatillinen ohjaus maastossa, konehallissa, metsäkonesimulaattoreilla ja luokassa. Tehtävään sisältyy opiskelijoiden kuljettamista, joten tehtävässä tarvitaan B-luokan ajokortti. Tehtävää kuuluu myös osallistuminen metsäalan koulutusten kehittämistyöhön.

Työ on osittain kaksivuorotyötä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Ammatillisen ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2672,91 euroa/kk. Maksamme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksen määrästä johtuen voi olla 3 % tai 8 %. Ammatillisen ohjaajan työaika on 38,25 t/vk.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa ja työkokemusta koneellisessa puunkorjuussa.

Eduksi katsotaan useamman konemerkin käyttökokemus, mittalaite- ja ohjausjärjestelmätuntemus, WoodForce-tietojärjestelmän käyttöosaaminen, vahvat työelämäyhteydet sekä ohjaus- tai koulutuskokemus. Eduksi katsotaan myös C-luokan ajokortti ja voimassa olevaa ammattipätevyys.

Arvostamme ammatillista osaamista, kykyä ohjata ja organisoida usean koneen työsuoritteita sekä toimimista erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/603012/fi_FI