Asiakkuuspäällikkö, Provina Tekstiilipalvelut - Textilservice Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Asiakkuuspäällikköä Seinäjoelle

Tule osaksi innovatiivista tiimiämme Provinaan! Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon tekstiilipalvelujen alalla kahden pohjalaismaakunnan alueella. Asiakkuuspäällikkönä toimit linkkinä sekä vakiintuneiden että uusien asiakkaiden ja Provinan välillä varmistaen palveluiden toimivuus sekä haet ratkaisuja uusiin tarpeisiin. Asiakkuuspäällikön tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tekstiilipalvelualan tulevaisuuteen ja edistää vastuullisuutta toiminnassamme.

Mitä asiakkuuspäällikön tehtävä pitää sisällään?
Asiakkuuspäällikkönä pääset työskentelemään avainroolissa ja kehittämään asiakaskokemusta kuuntelemalla asiakkaidemme tarpeita ja vastaamalla niihin yhdessä muun tiimin kanssa. Saat vastuullesi laajan tehtäväsisällön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ja jättämään kädenjälkesi niin Provinan kuin koko alan tulevaisuuteen. Asiakkaiden lisäksi työskentelet tiiviisti tekstiilipäällikön, tuotannon ja alihankkijoiden kanssa. Raportoit tehtävässäsi asiakkuusjohtajalle.

Mitä asiakkuuspäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää?
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä ihmissuhdetaitoja, asiakkaiden tarpeiden kokonaisvaltaista ymmärrystä, kykyä hallita useita kokonaisuuksia samanaikaisesti sekä malttia saattaa asiat valmiiksi. Asiakaslähtöisyys on sinulle sisäänrakennettu tapa toimia, nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa ja työskentelet ratkaisukeskeisellä otteella. Työn luonteen vuoksi tehtävässä vaaditaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme kokemusta vastaavista asiakkuuksien hallinnan tehtävistä, sekä tekstiilipalveluista ja Provinan asiakaskentästä. Soveltuva kaupallinen, sote-alan tai muu vastaava korkeakoulututkinto tukee tehtävässä toimimista. Suomen kielen osaamisesi on sujuvaa, kohtuullinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Entä mitä meillä on tarjottavana sinulle?
Jos arvoihisi kuuluvat vastuullisuus ja kehitysmyönteisyys, pääset työskentelemään arvojesi mukaisessa työympäristössä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen Provinan toimintaan ja työtehtäviisi, tukenasi tehtävässä on koko Provinan henkilökunta. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia mukavan työyhteisön ja ilmapiirin lisäksi mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä polkupyöräedun muodossa.

Omistuspohjamme tekee meistä vakaan työnantajan. Toimintamme luonteesta johtuen työ vaatii läsnäoloa tuotantolaitoksessamme Seinäjoella, jonka lisäksi tehtävänäsi on vierailla myös säännöllisesti asiakkaidemme luona pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Työskentelemme joustavasti liukuvalla työajalla, osittaisesta etätyömahdollisuudesta on mahdollisuus keskustella.

Elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä Seinäjoki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääradan varrella ja tarjoaa yksilöille ja perheille turvallisen elinympäristön sekä monipuolisia työ-, opiskelu-, asumis- ja harrastusmahdollisuuksia.

Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävästä antaa ti 18.6. klo: 10.30-12.30 ja ke 17.7. klo: 13-15 asiakkuusjohtaja Susanna Suorauha, puh. 050 570 5930 ja ke 26.6. klo: 9-11 ja pe 28.6. klo: 12-14 toimitusjohtaja Mikko Tanhuamäki, puh. 044 554 5660.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhdessä HR Roihu Consulting Oy:n kanssa. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-konsultti Elina Harjuun, elina.harju@hrroihu.fi tai 040 724 9985.

Hakuohjeet:
Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat olla osa kehittyvän ja vastuullisen tekstiilipalvelun tulevaisuutta, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.7.2024 osoitteella rekrytointi@hrroihu.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja viimeiset ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestetään ti 30.7. ja ke 31.7. Rekrytointiprosessi on tavoitteena saada päätökseen viikon 34 loppuun mennessä ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian prosessin päättymisen jälkeen.

Provina Tekstiilipalvelut - Textilservice Oy on erittäin kokenut erityisesti sosiaali- ja terveysalan tekstiilipalveluita tarjoava ja kasvava yhtiö, jonka asiakaskunta muodostuu pääasiallisesti sairaaloista, terveyskeskuksista, hoiva- ja hoitolaitoksista sekä päiväkodeista Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Olemme tuottaneet tekstiilien vuokraus- ja pesulapalveluita omistajillemme yli 50 vuoden ajan. Työllistämme noin 70 työntekijää nykyaikaisessa tuotantolaitoksessamme Seinäjoella. Sertifioidut hygienia- ja ympäristölaatujärjestestelmämme varmistavat korkean laadun ja vastuullisuuden toiminnassamme.

Hae työpaikkaa osoitteesta