Perheterapeutti, Sijaishuolto, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sijaishuollossa tavoitteena on perheiden jälleen yhdistäminen. Olemme rakentamassa uutta perhetyön toimintamallia Varhan lastensuojelulaitosten oman perhetyön tueksi. Tavoitteenamme on työskennellä sijoitettujen lasten ja heidän perheidensä kanssa siten, että vanhemmuus vahvistuisi ja lapsen kotituminen mahdollistuisi.

Uutta toimintamallia varten olemme perustamassa kolmen työntekijän tiimiä, jossa perheterapeutin lisäksi työskentelee kaksi ohjaajaa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä lapsen omaohjaajien kanssa muodostaen perhekohtaisen työryhmässä, jossa työpareina toimii yksi tiimin jäsen sekä lapsen omaohjaaja.

Perheterapeutilta odotamme perheterapeuttisen osaamisen tuomista osaksi tehtävää työtä. Olet mukana tekemässä perhetyötä yhdessä lapsen omaohjaajien kanssa sekä tukemassa kahta työryhmän ohjaajaa heidän tekemässään perhetyössä.

Edellytämme työntekijältä Valviran hyväksymää psykoterapeutin pätevyyttä, jossa on viitekehyksenä perhe- ja pariterapia sekä kokemusta perheiden kanssa tehtävästä työstä. Eduksi katsomme muut lisäkoulutukset, kokemuksen ja ymmärryksen lastensuojelutyöstä ja erityisesti sijaishuollossa tehtävästä työstä. Toivomme hakijalta joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sitoutuneisuutta ja vastuullisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-82-24/fi_FI