Tuntiopettaja, tieto- ja viestintätekniikka, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule Stadin ammatti- ja aikuisopiston huipputiimiin opettamaan tieto- ja viestintätekniikan tulevaisuuden tekijöitä!

Haemme nyt kokeneiden opettajiemme työyhteisöön tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opetukseen tuntiopettajaa 1.8.2024-31.5.2025 väliseksi ajaksi. Tehtävä sijoittuu Sturenkadun toimipaikkaan.

Opettajana tehtäviisi kuuluu tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon ammatillisten opintojen opettaminen ja ohjaaminen oppilaitoksen tieto- ja taitopajoissa sekä työpaikoilla. Lisäksi suunnittelet oppimisen polkuja opettajatiimissä.
Tuntiopettajan tehtäviin sisältyy tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tietoverkkolaitteiden asennuksen tutkinnon osien opetusta ja ohjausta sekä opetuksen ja työelämäyhteistyön kehittämistä.

Osaat kannustaa opiskelijoita kiinnostumaan oppimisesta ja tarjoat tarvittaessa tukea sitä tarvitseville opiskelijoille. Lisäksi odotamme sinulla olevan kokemusta seuraavista alueista:

- Ciscon kytkimien ja reittimien tuntemus, konfigurointi
- Laitteistokaappien asennus, suunnittelu
- Tietoliikenneverkkojen suunnittelu
- Palvelin osana tietoliikenneverkkoa, DHCP
- Eri reititysprotokollat, mm. RIP, stattinen, aliverkot.

Toivomme, että jaat osaamistasi innostuen ja innostaen! Olet myös aktiivinen yhteisessä pedagogisessa kehittämisessä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista otetta työelämän edustajien ja muiden sidosryhmien kanssa tehtävässä yhteistyössä. Olet kiinnostunut opiskelijoiden yksilöllisistä oppimisen tarpeista ja sinulla on kykyä tukea erilaisia opiskeluvalmiuksia omaavia opiskelijoita osaamistavoitteiden saavuttamisessa. Haluat kehittyä työssäsi - olitpa sitten urasi alussa tai jo kokenut konkari.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja osaamisesi kehittymistä tukevan työn maamme suurimmassa ammattioppilaitoksessa! Tulet saamaan työhösi kollegoiden ja johdon tuen.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuuden 13 §:n, 13 d §:n sekä 17 §:n säännösten mukaan. Tehtävään soveltuvia tutkintoja voivat olla esimerkiksi tieto- ja viestintätekniikan AMK- ja diplomi-insinöörin tutkinnot ja ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Eduksi luetaan Windows-palvelimien syvempi tuntemus.

Hakemusten perusteella kutsumme tehtävään soveltuvat hakijat Teams-ryhmähaastatteluun myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-03-135-24