Maalareita uudis- ja saneerauskohteisiin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme MAALAREITA määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun sekä Lietoon! Asiakasyrityksemme on erikoistunut uudis,- saneeraus ja korjausrakentamiseen sekä maalaus- ja tasoitetöihin yli 20 vuoden kokemuksella. Heidän pääasialliseen toiminta-alueeseen kuuluu Turku ja tämän lähikunnat.

Tässä tehtävässä EI tarvita autoa, sillä työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia uudis- ja saneerauskohteissa maalarina, mutta oman osaamisesi mukaan voit osallistua myös muihin kohteissa suoritettaviin toimenpiteisiin. Maalauksia tehdään niin ulkona kuin sisälläkin. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
- Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
- Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat viimeistään heinäkuun alussa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20004

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta