Sähköasentaja, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähköasentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme, HS-Simakille osaavaa sähköasentajaa työskentelemään toistaiseksi voimassa olevaan (vakituiseen) työsuhteeseen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä HS-Simakin ja Wulff Worksin kanssa, mutta hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works työkuormituksen keskittämiseksi. HS-Simakista voit lukea lisää täältä: www.simak.fi

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään monipuolisissa sähköasennustehtävissä. Vastaan tulee mm. taajuusmuuttajien ja moottorilähtöjen kanssa työskentelyä, sikaloiden IV-laitteiden parissa työskentelyä, prosessisähköä sekä tupasähköä. Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä erinomaista asennetta työntekoa kohtaan. Työ saattaa sisältää ajoittain myös reissutyötä n. 200 km:n säteellä. Työsopimus on alusta lähtien toistaiseksi voimassa oleva eli vakituinen.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä heti hakemuksesi osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/4794807 ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Mikäli haluat tiedustella lisää, ole yhteydessä Ramiin:

Rami Korpi
041 732 5380
rami.korpi@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/4794807