Ohjaaja, Vaativan tuen osaamiskeskus Ulvila, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Palkkaus: 2850€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaativan tuen yksikössä työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa asiakkaan yksikölliseen tarpeeseen pohjautuva palveluohjaus kuuluu tehtäviisi. Vaativan tuen yksikkö on vammaispalveluiden laitoshoidon yksikkö, jossa toteutetaan kuntoutus- ja arviointijaksoja sekä tahdosta riippumatonta erityishuoltoa. Asiakkaiden kuntoutusjakson kokonaisuus pohjautuu aina yksilölliseen palvelutarpeeseen.

Ohjaajana toimit asiakkaan työryhmässä, jossa esim. menetelmäosaamisen keinoin tutkitaan ja arvioidaan asiakkaan toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta, vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä ja kykyä löytää asiakkaan kokonaistilannetta tukevia keinoja esim. menetelmäosaamisen monin keinoin. Ohjaajana vastaat osana työryhmää asiakkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista tehtävistä yhdessä työryhmän kanssa. Yksikön ohjaajana teet kiinteää yhteistyötä sosiaalityöntekijän ja tominnallisen kuntoutuksen ohjaajien kanssa.

Tarjoamme Sinulle mukavan työyhteisön ja laaja-alaisen tehtäväkuvan, jossa voit kehittyä ja kehittää edelleen omaa osaamistasi ohjaajana. Meillä on käytössä ergonominen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, huomioimme työntekijän työvuorotarpeet yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Määräaikaiseen tehtävään huomioidaan myös alan opiskelijat.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vammaispalveluiden eri tehtävistä ja/tai kehitysvammatyöstä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttäessä, joten olethan nopea!

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-03-125-24/fi_FI