Osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä, Rexel Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sopisiko sinulle joustava osa-aikatyö?

Haemme LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ Hyvinkään Sahanmäen teollisuusalueen logistiikkakeskukseemme.

Logistiikkatyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset sähkö- ja teollisuustarvikkeiden keräily- ja hyllytystehtävät, tavaran vastaanotto tai lähettäminen.

Työaika sijoittuu aikavälille ma-pe 7:00-23:00, työ on kuitenkin pääsääntöisesti iltapäivä-/ iltapainoitteista. Työvuorojen pituus vaihtelee 4-8 tunnin välillä. Tarjottu työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, joka on joustava sekä työntekijälle että työnantajalle, sopien hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Omalla osaamisella ja asenteella pystyt vaikuttamaan työvuorojen määrään. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti noin kahdesta viiteen vuoroa viikossa. Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta, halua oppia uutta sekä tarkkuutta ja nopeutta. Aikaisempaa varastokokemusta et välttämättä tarvitse. Perehdytysjaksomme on noin 2-3 viikkoa, jolloin toivomme, että voit tehdä mahdollisimman paljon vuoroja. Toivomme, että pystyt sitoutumaan meihin vähintään noin vuoden ajaksi, tämän lisäksi edellytämme logistiikkakeskuksessa työskentelyyn vähintään 18-vuoden ikää.

Miksi Rexelille? Koska meillä on loistava työporukka ja meillä viihdytään. Huolehdimme työntekijöistämme, heidän perehdytyksestä sekä työturvallisuudesta. Kurkkaa Maijan video varastoltamme: https://www.youtube.com/watch?v=Rxq6XSQcWjo&feature=youtu.be

Jätä siis hakemuksesi 31.7.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ihan viimeistään hakuajan päätyttyä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä. Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta.

Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.rexel.fi/jobs/4606840-osa-aikaisia-logistiikkatyontekijoita