Muu konetekniikan asiantuntija, Metsä Group
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Metsä Fibre

Metsä Group on menestyvä metsäteollisuuskonserni, jonka juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on yli 90 000 metsänomistajan osuuskunta. Sellu- ja sahaliiketoimintamme Metsä Fibre tuottaa sellun ja sahatavaran lisäksi muita biotuotteita, kuten biokemikaaleja ja bioenergiaa. Pohjoisesta puusta valmistetut tuotteemme ovat vaihtoehto fossiilisille materiaaleille.

Toivotamme tervetulleeksi eri taustoista tulevat ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. Metsässä on tilaa ja tilaisuuksia monenlaisille osaajille ikään, sukupuoleen, etniseen taustaan, seksuaaliseen suuntautumiseen, vammaisuuteen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta - Metsä on meille kaikille. Lue lisää: metsagroup.com/metsameillekaikille.

Haemme Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaalle SUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Suunnittelu työssä pääset toimimaan nimetyissä työtehtävissä ja projekteissa. Vastuullasi on toimia kunnossapidon ja laitteiden käyttövarmuuden tukena sekä olla kehityksessä mukana huolehtien, että asetetut turvallisuus-, tuotanto-, käytettävyys-, kustannus-, laatu- ja ympäristötavoitteet saavutetaan.

Tehtävässäsi tulet työskentelemään osana Metsä Fibren suunnitellun asiantuntijatiimiä ja raportoit suunnitteluinsinöörille.

Päätehtäviäsi ovat terärakenne- ja putkistosuunnittelun kokonaisuus sisältäen mm. suunnitteludokumenttien laadinnan ja aikataulujen hallinnan tehtaan toimintamallien mukaisesti, sovittuihin asennusvalvonta-, käyttöönotto- sekä projektitehtäviin osallistuminen, yhteistyö toimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa, tiedonkulusta huolehtiminen sekä hankintojen suunnitteluun osallistuminen.

Millaista osaamista etsimme?

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Olet itseohjautuva ja valmis omaksumaan uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörin koulutusta (esim. kone- tai prosessitekniikka), suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä, kemikaali- ja painelaitesäädösten ja standardien tuntemusta, suunnittelukokemusta nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla sekä määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön ja tiimityöskentelytaitoja.

Eduksi luetaan työkokemus puunjalostusteollisuudesta sekä SAP tuntemus ja käyttökokemus.

Uuden ajan ura Metsä Groupissa

Pelikenttä idearikkaille osaajille - kehitä ja kehity Metsä Groupissa. Jos janoat laajaa toimintakenttää ja monipuolisia mahdollisuuksia tuotannon, tuotteiden ja oman osaamisen kehittämiseen, katsot oikeaan suuntaan! Metsä Group investoi vahvasti tulevaisuuden liiketoimintaan ja kehittää toimintaansa jatkuvan parantamisen periaatteella. Meillä on innovointiin kannustava kulttuuri, jossa uudet ideat otetaan innostuneesti vastaan. Iso konsernimme tarjoaa monia mahdollisuuksia tehtäväkiertoon ja uralla etenemiseen.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Annamme arvoa hyvälle johtamiselle ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiselle. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään.

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon sekä laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Työhyvinvoinnin tueksi kannustamme henkilöstöämme hyödyntämään liikunta- ja kulttuurietuja ja hankkimaan verovapaan työsuhdepolkupyörän.

Aloita uusi aika urallasi; tervetuloa Metsä Groupiin!

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Hakijan sukupuolta ja syntymäaikaa ei kysytä hakulomakkeella. Henkilötiedoista nimi, äidinkieli, opintojen ajankohta ja oppilaitoksen nimi sekä yhteystiedot piilotetaan haastatteluvaiheeseen asti. Myös liitetiedostot (kuten ansioluettelo) on piilotettu.

Rekrytointia hoitavilla henkilöillä on pääsy haastatteluun kutsuttavien yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakija on valittu jatkoon.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Hakulomakkeen kysymykset auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esiin anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin huolellisesti. Jos saat kutsun haastatteluun, ansioluettelosi tulee rekrytoijille näkyviin haastattelun tueksi.

Lue lisää ja katso opasvideo anonyymista rekrytoinnista.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Haun anonyymiyden vuoksi emme kirjaa yhteydenottajista ylös mitään tietoja. Ota toki yhteyttä, jos jokin asia tehtävässä tai itse rekrytoinnissa pohdituttaa. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnitteluinsinööri Jari Matihaldi. Jarin tavoittaa arkisin puhelimitse numerosta 040 823 0376 parhaiten kello 8:00 ja 16.00 kello välillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jari.matihaldi@metsagroup.com.

Kuinka haet paikkaa?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Huomaathan, että liitetiedostot eivät ole näkyvillä anonyymissä rekrytoinnissa ennen haastatteluvaihetta, joten on tärkeää täyttää hakulomake huolellisesti. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Saat vahvistusviestin seuraavana aamuna hakemuksesi vastaanottamisesta.

Haku on auki 30.06.2024 saakka. Menestystä hakuun!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hanna.paakkari@metsagroup.com