Hallintojohtaja, Kempeleen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 5.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme virkaan joustavaa ja ennakkoluulotonta kunnallishallinnon asiantuntijaa. Tarjoamme monipuoliset tehtävät johtoryhmän jäsenenä. Tehtävissä pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti.

Hallintojohtaja vastaa valtuuston ja -hallituksen valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä, toimii valtuuston ja hallituksen sihteerinä sekä yhteisöllisyysvaliokunnan vastuuviranhaltijana. Hallintojohtaja toimii esihenkilönä tiimissä, jonka tehtäviin kuuluvat mm. päätösten valmistelu ja täytäntöönpano, arkistointi ja kirjaamon toiminta, viestintä sekä hallintopalveluiden yleiset toimistopalvelut. Lisäksi hallintojohtaja vastaa vaalien täytäntöönpanotehtävistä. Tehtävässä painotetaan myös kolmannen sektorin osallisuuden ja vaikuttamisen koordinointia ja kehittämistä.

Hallintojohtajaksi valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta kunnallishallinnosta. Arvostamme kokemusta vaativista hallinto-, johto- ja esimiestehtävistä.
Lisäksi arvostamme hyvää organisointitaitoa, aktiivista, innostavaa, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, mutta hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 5.8.2024 klo 15.00 mennessä sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/603338/fi_FI